Huawei lansează FreeBuds SE, căşti TWS pentru vacanţă şi şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căşti Huawei FreeBuds SE.
Căşti Huawei FreeBuds SE.

Huawei lansează căştile FreeBuds SE, potrivite atât pentru vacanţă, cât şi pentru anul şcolar care se apropie, oferind calitate audio la un preţ accesibil.

Design-ul lor ergonomic face FreeBuds SE să fie uşor de purtat, fără să apară senzaţia că urmează să cadă din urechi. Căşti pot fi utile în mai multe scenarii: cursuri online, muncă de acasă, naveta dintre casă şi locul de muncă, sau relaxare în vacanţă.

Carcasa de încărcare a căştilor FreeBuds SE este compactă, cu o suprafaţă lucioasă, şi încape cu uşurinţă în podul palmei. Huawei a creat căştile FreeBuds SE în două versiuni de culoare: alb şi albastru. 

Acestea au un design semi in-ear şi au fost construite astfel încât să se muleze în mod natural pe conturul urechii externe şi să reducă presiunea pe canalul auditiv. În pachet vin cu trei dopuri de silicon de mărimi diferite, pentru ca utilizatorii să aibă posibilitatea de a alege varianta potrivită.

Calitatea sunetului este asigurată de driver-ul dinamic de 10 mm şi de cupola de titaniu PEEK+PU+PET.

Design-ul căştilor le face să fie potrivite pentru utilizatorii care vor să nu audă prea multe zgomote de fundal. Pentru o experienţă de ascultare complet imersivă, funcţie de anulare a zgomotului de fundal din mediul ambiental (ENC) este foarte utilă. Tehnologia microfonului dual face ca vocea celui care vorbeşte să se distingă eficient de gălăgia din jur, livrând un sunet clar chiar şi în zonele aglomerate.

Casti Huawei FreeBuds SE

Când carcasa este încărcată, ea poate oferi 24 de ore de ascultare de muzică, în timp ce căştile încărcate complet oferă şase ore neîntrerupte. În cazul apelurilor, carcasa încărcată complet asigură 16 ore, pe când căştile încărcate asigură patru ore de discuţii neîntrerupte.

Senzorul G din căşti permite utilizatorilor să dea pauză la melodii, să le repornească, să răspundă la apeluri sau să le închidă cu o simplă apăsare pe căşti. Mai mult, sezorul IR detectează momentul când o cască este scoasă din ureche, oprind automat redarea muzicii.

Căştile HUAWEI FreeBuds SE sunt disponibile pentru precomandă în intervalul 12-17 august, la preţul de 219 RON, în magazinul online Huawei România.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite