HUAWEI a lansat WATCH GT 4, Ultimate Gold și alte dispozitive la Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Seria Huawei Whatch GT4 s-a lansat astăzi, 14 septembrie, la Barcelona și am avut ocazia să pun mâna pe unul dintre modele cu circa o săptămână înainte. În total sunt 7 noi smartwatch-uri, 4 bărbătești și 3 de damă, iar eu am testat modelul din oţel inoxidabil, cu finisaj mat, de 46 mm.

Lansare Huawei Whatch GT4 la Barcelona. FOTO Adrian Pogîngeanu
Lansare Huawei Whatch GT4 la Barcelona. FOTO Adrian Pogîngeanu

Evenimentul a durat circa o oră și 10 de minute și a fost urmat de posibilitatea de a vedea noile produse, în spații special amenajate.

Pasionații de tehnologie pot alege pentru modelul de 46 mm în afară de varianta cu brățară din oțel, pe cel cel accesorizat cu o curea din piele maro sau modelele dinamice Rainforest Green cu bezel GMT, alături de cel cu brățară din fluoroelastomer Black.

Pentru varianta de 41 mm este disponibilă brățara metalică în două tonuri tip Piano Key, brățara Milanese inspirată din rafinamentul bijuteriilor contemporane și cureaua din piele albă.

Vezi prezentarea lui Huawei Whatch GT4 în clipul următor.

Odată cu noul ceas s-au lansat și o serie de noi produse de ultimă generație: HUAWEI WATCH Ultimate Gold, căștile HUAWEI FreeBuds Pro 3, ochelarii inteligenți HUAWEI Eyewear II și noua tabletă HUAWEI MatePad 11.5" cu actualizare PaperMatte.

HUAWEI WATCH GT 4 adaugă noi elemente la estetica geometrică a seriilor anterioare, modelul de 46 mm are un având design octogonal, iar cel de 41 mm este creat dupa modelul bijuteriilor.

Pasionații de gadgeturi și nu numai pot alege modelul care se potrivește cel mai bine stilului personal și pot chiar să își personalizeze interfața ceasului în funcție de preferințe. De asemenea, au la dispoziție peste 25 000 de fețe de ceas în galerie, experimentând astfel diferite designuri personalizate.

HUAWEI WATCH GT 4 integrează tehnologia inteligentă într-un stil de viață sănătos odată cu adăugarea unor noi functionalități, precum Menstrual Cycle Management 3.0 și Sleep Breathing Awareness.

HUAWEI WATCH GT 4 dispune de o variantă îmbunătățită a tehnologiei TruSeen 5.5+ de monitorizare a sănătății. Rezultatul este o monitorizare a inimii mai precisă cu 30%, chiar și în timpul unor activități mai intense, precum alergarea sau cele care se desfășoară în medii cu temperaturi mai scăzute.

Noul ceas este echipat cu tehnologia TruSleep 3.0 îmbunătățită, pentru a oferi utilizatorilor mai multe informații asupra ciclurilor de somn. Caracteristica include o funcție de conștientizare a respirației, care scanează nereguli de respirație în timpul somnului, oferind o perspectivă asupra sănătății respiratorii din timpul unui ciclu de somn.

Ceasul include un sistem de monitorizare actualizat al ciclului menstrual 3.0, care analizează și reține în mod inteligent indicatorii fiziologici ai utilizatorului, cum ar fi ritmul cardiac în timpul somnului, temperatura corpului, ritmul respirator și multe altele, pentru a prezice perioadele ciclului menstrual.

Acest lucru le poate aduce beneficii multora dintre utilizatorii care se confruntă cu cicluri mai puțin regulate, acum existând opțiunea de a anticipa anumite aspecte, pentru a face schimbări ale stilului de viață în punctele cruciale ale ciclului menstrual.

Pe parte de fitness HUAWEI WATCH GT 4 aduce o variantă actualizată a Activity Rings, noua aplicație Stay Fit și urmărirea GNSS optimizată – toate îmbunătățite cu noua tehnologie TruSeen 5.5+.

HUAWEI WATCH GT 4 Activity Rings. FOTO Adrian Pogîngeanu
HUAWEI WATCH GT 4 Activity Rings. FOTO Adrian Pogîngeanu

Odată cu actualizarea funcției Activity Rings, care afișează zilnic statistici legate de activitățile sportive (calorii consumate, durata antrenamentului și a activităților desfășurate în picioare), utilizatorii pot fi motivați suplimentar să își îndeplinească obiectivele de fitness pentru a închide inelele.

Pentru a încuraja utilizatorii ”să închidă” toate cele trei inele într-o zi, funcția vine cu un sistem de medalii pentru atingerea unor noi obiective de fitness și pentru stabilirea recordurilor. În plus, utilizatorii au acces la peste 100 de moduri Sport, inclusiv Padel sau esports.

HUAWEI WATCH GT 4 este primul ceas inteligent HUAWEI care rulează Stay Fit, o aplicație de gestionare a caloriilor. Stay Fit utilizează parametri de sănătate în timp real pentru a ajuta utilizatorii să își gestioneze aportul caloric, oferindu-le recomandări mai exacte, adaptate nevoilor corpului, pentru o mai bună gestionare a greutății.

De asemenea, ceasul permite utilizatorilor să ducă drumețiile și antrenamentele de alergare la următorul nivel cu un sistem GNSS de înaltă precizie care îmbunătățește localizarea cu 30% comparativ cu seriile anterioare.

Noul HUAWEI WATCH GT 4 oferă utilizatorilor o baterie durabilă, cu autonomie de până la 2 săptămâni, mult peste capacitătile altor ceasuri din aceeași categorie.

În plus, noul smartwatch optimizează confortul și stilul de viață al utilizatorului prin funcții suplimentare, cum ar fi noul launcher, controlul rapid al mesageriei și al răspunsurilor, precum și compatibilitatea cu aplicațiile terțe.

HUAWEI WATCH GT 4 poate fi asociat atât cu dispozitive iOS și Android, prin aplicația HUAWEI Health, care poate fi descărcată de aici.

Vezi prezentarea lui Huawei Whatch Ultimate Gold în clipul următor.

Vezi prezentarea căștilor HUAWEI FreeBuds Pro 3 în clipul următor.

Vezi prezentarea ochelarilor Eyewear II în clipul următor.

Vezi prezentarea tabletei MatePad 11.5" în clipul următor.

Prețuri la nivel european

- HUAWEI WATCH GT 4 41mm are, în funcție de model, prețurile: 249 euro, 299 euro și 399 euro;

- HUAWEI WATCH GT 4 46 mm are, în funcție de model, prețurile: 249 euro, 269 euro și 369 euro;

- HUAWEI WATCH Ultimate Gold are un preț de 2999 euro;

- HUAWEI FreeBuds Pro 3 au un preț de 199 euro;

- HUAWEI Eyewear II au un preț de 299 euro;

- HUAWEI MatePad 11.5" are un preț de 499 euro;

Disponibilitate și prețuri în România

Ceasul este disponibil la precomandă în perioada 14 septembrie - 1 octombrie 2023, pe HUAWEI Store, alături de o ofertă specială:

  • Bundle cu FreeBuds SE 2 cadou;
  • 2% din valoare produsului înapoi în puncte HUAWEI – până la 37 lei în puncte HUAWEI, care pot fi transformate în discount la următoarele comenzi;
  • HUAWEI WATCH GT 4 46 mm Rainforest Green cu bezel GMT se vinde exclusiv pe HUAWEI Store;
  • Livrare gratuită și rapidă;
  • 12 rate fără dobândă.

HUAWEI WATCH GT 4 46 mm:

Black (curea din fluoroelastomer) – 1199 lei

Brown (curea din piele) – 1299 lei

Rainforest Green (curea verde din material reciclat, design GMT al bezelului) – 1299 lei

Grey (curea metalică, design tip unibody) – 1599 lei

HUAWEI WATCH GT 4 41 mm:

White (curea de piele albă) – 1199 lei

Light Gold (curea Milanese) – 1399 lei

Silver (curea metalică Piano Key) – 1899 lei.

William Tian, președinte Huawei Consumer Business Group (CBG) Europa, a anunțat și deschiderea unui laborator de cercetare în domeniul sănătății la Helsinki, Finlanda, în octombrie 2023.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite