Honor a lansat încă un smartphone pliabil, Magic Vs2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Honor a lansat în China smartphone-ul pliabil HONOR Magic Vs2, cel mai ușor smartphone care se pliază spre interior, spărgând frontiera de greutate dintre dispozitivele pliabile și smartphone-urile obișnuite.

Smartphone pliabil HONOR Magic Vs2.
Smartphone pliabil HONOR Magic Vs2.

Conform statisticilor inițiale publicate de Counterpoint Research, HONOR Magic V2 domină piața chineză a smartphone-urilor pliabile în T3 2023 din punct de vedere al vânzările în unități. 

Construcție

Cu o greutate de doar 229g HONOR Magic Vs2, este chiar mai ușor decât predecesorul său, făcându-l cel mai ușor foldable de până acum. Balamaua super ușoară din titan, fabricată cu tehnologie de imprimare 3D de ultimă generație, găsește echilibrul între greutate și rezistență. Balamaua asigură o experiență lină la deschidere și închidere și permite plierea ușoară în diferite unghiuri.

HONOR Magic Vs2.
HONOR Magic Vs2.

HONOR Magic Vs2 dispune de un ecran OLED exterior de 6,43 inchi, cu o rezoluție de 2376x1060 și o luminozitate maximă de 2.500 de niți oferind o claritate vizuală ridicată. Atunci când este deschis, dispune de un ecran OLED pliabil interior de 7,92 inchi, oferind o vizionare amplă, la o rezoluție de 2344x2156 și o luminozitate de până la 1.600 de niți.

HONOR Magic Vs2 contribuie la protejarea ochilor, având un PWM de 3.840 Hz pe ambele ecrane, atât exterior, cât și interior, care minimizează oboseala oculară.

Capabilități ale camerei 

HONOR Magic Vs2 dispune de un sistem de cameră triplă, format dintr-o cameră wide de 50MP, o cameră telefoto de 20MP și o cameră ultra-wide de 12MP. Pliabilul are un zoom de până la 40X, cu AI Motion Sensing Capture și algoritmii de fotografiere optimizați pentru poze de tip portret, peisaje nocturne etc.

Specificații

HONOR Magic Vs2 este echipat cu Qualcomm Snapdragon 8+ Gen1, GPU Adreno 730 și dispune de două variante de stocare / RAM - 256GB cu 12GB RAM, 512GB cu 16GB RAM. Soluțiile GPU Turbo X și OS Turbo X oferă o utilizare mai rapidă și mai fluidă, bazată pe optimizări ale resurselor la nivelul întregului sistem. Funcționând pe MagicOS 7.2 ( Android 13 ), HONOR Magic Vs2 maximizează productivitatea prin aducerea funcției de hover și o varietate de moduri “Split-screen”.

Dotat cu o baterie de 5.000mAh și încărcare rapidă HONOR SuperCharge de 66W, HONOR Magic Vs2 se află în fruntea smartphone-urilor pliabile din punct de vedere al capacității bateriei.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite