Google propune Pet Portraits, un instrument care caută geamănul din artă al animalului tău de companie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Google Pet Portraits
Google Pet Portraits

Google Arts&Culture propune Pet Portraits, un instrument care caută geamănul animalului tău preferat în peste 10.000 de opere de artă care cuprind (şi) un animal, diponibile pe platformă.

Poate ştiţi sau vă aduceţi aminte de Art Selfie, un instrument de la Google Arts & Culture care îţi permite să-ţi găseşti geamănul (sau „doppelganger”-ul) din artă. Ei bine, dacă se poate cu oameni, de ce nu şi cu animalele lor favorite? 

Până la urmă, animalele de companie nu-s o invenţie modernă; ele există de mii de ani: istoria estimează că de 12.000 de ani, iar primul animal de companie era câinele. 

Şi dacă le iubim şi avem grijă de ele de atât de mult timp, atunci ele apar şi în arta noastră.

Ce animale pot fi găsite? Câini, feline (pisici şi feline mari, precum lei, tigri,etc, deşi nu ştiu cine ar ţine aşa ceva pe lângă casă!), păsări, peşti, reptile, cai, iepuri. Din păcate, cei care au animal de companie porc sau dihor (căci există persoane), nu vor avea mare noroc să-i găsească geamănul prietenului necuvântător cu Pet Portrait. Dar pot încerca! 

Pet Potrait se găseşte în aplicaţia Google Arts & Culture sub butonul din mijloc, în partea de jos (cel cu o cameră şi culorile Google în jur). 

Google Pet Portraits

Dacă nu apare, cel mai probabil trebuie să actualizaţi aplicaţia.

Mai mule detalii despre noua „jucărie” de la Google Arts & Culture aici: https://blog.google/outreach-initiatives/arts-culture/paws-meet-machine-learning-pet-portraits/.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite