Google Glass face fotografii mai bune şi Google promite poze HDR în mişcare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Google deja îţi permite să îmbunătăţeşti fotografiile încărcate pe Google+ şi acum se concentrează şi pe îmbunătăţirea imaginilor capturate cu Google Glass. HDR e la un „take a picture“ distanţă.

Google Glass are o cameră de 5 megapixeli care poate filma HD la 720p, dar la realizarea pozelor în situaţii cu lumină puţină nu excela. Acum, o actualizare de software mai târziu, ochelarii inteligenţi sunt gata să scoată o poză cel puţin decentă în mai toate situaţiile, notează Gizmodo.

Funcţionalitatea pe care mizează Google este HDR (high dynamic range) care presupune că sunt realizate fotografii la mai multe expuneri, apoi combinate într-una singură pentru imaginea cea mai bună. 

„Nu mai trebuie să îţi fie frică de întuneric, afirmă Google; [Google Glass] va detecta automat situaţii cu luminozitate scăzută şi va captura o imagine mai luminoasă. De asemenea, automat va realiza şi fotografii HDR în situaţiile cu prea multă lumină“.

Google Glass mai suportă şi comentariile pe poze. Faci o fotografie, spui câteva cuvinte despre ea şi va fi urcată pe Google+ cu menţiunile aferente. Google Glass este un gadget aşteptat în special pentru faptul că ai o cameră mereu cu tine, mereu pregătită să captureze un moment important. Până va ajunge pe piaţă se pare că va reuşi să concureze cu brio cu celelalte smartphone-uri medii.

Mai jos sunt două fotografii spre comparaţie, iar mai multe disponibile pe Google+.

Vrem să discutăm cu voi, „Adevărul Tech“ este şi pe Facebook

Află mai multe despre Google Glass:

Google Glass şi Apple iWatch: cât de reale sunt grijile cu privire la intimitate?

Apple iWatch: cum vede directorul Apple piaţa „gadgeturilor la purtător“ şi de ce consideră că Google Glass e limitat

Pornografia a ajuns pe Google Glass,iar apoi a fost interzisă

image
image
Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite