GALERIE FOTO LG lansează primul lor televizor 4K în România la „doar” 89.999 de lei

0
0

LG Electronics (LG) lansează pe piaţa din România televizorul Ultra HD de 84 de inci, model 84LM960, cu o rezoluţie de patru ori mai mare (3840 x 2160)  decât cea Full HD.

Televizorul LG Ultra HD cu ecran imens de 84 de inci (213 centimetri) încorporează tehnologia de procesare a imaginii, Triple XD Engine, care creează imagini vii cu 8 milioane de pixeli pe cadru. În plus, funcţia Upscaler prelucreaza imaginile FULL HD, astfel încât acestea se vor vedea foarte clar pe ecranul enorm, chiar şi în cazul în care nu există conţinut Ultra HD disponibil.

Pe ecranul imens de 84 de inci, rezoluţia Ultra HD  permite citirea textului cu uşurinţă.  Astfel, textul mic, liniile curbate şi chiar punctele mici sunt afişate cu o claritate nemaiîntâlnită datorită densitatii superioare a pixelilor.

Experienţa vizuală este completată de un sunet pe măsură. Cu o putere de 50W dezvoltată de sistemul audio 2.2, televizorul LG Ultra HD este echipat cu două boxe de tip woofer, oferind un sunet puternic si clar.

Televizorul LG Ultra HD are încorporată şi tehnologia CINEMA 3D, aducând divertismentul 3D în arena Ultra HD. În plus, noua telecomandă LG Magic Motion permite utilizatorilor să navigheze intuitiv pe interfaţa ecranului smart al televizorului Ultra HD. Meniul televizorului Smart Ultra HD include acum aproximativ 1.400 de aplicaţii şi acces la o colecţie din ce în ce mai mare de servicii de conţinut premium, cum ar fi 3D World şi Game World.

Prin funcţia SmartShare, televizorul LG Ultra HD se conectează pe ecranul imens la alte dispozitive de stocare externe precum tableta,  PC,  laptop sau smartphone, un mod simplu de a urmări conţinut audio, video şi fotografii disponibile pe aceste dispozitive. Mai mult, conţinutul din mediul online poate fi afişat direct pe ecranul de 84 de inci al televizorului LG Ultra HD prin conectarea televizorului la internet cu funcţia Wi-fi.

Seria de televizoare LG Smart 2013 oferă o multitudine de noi aplicaţii şi acces facil la conţinut şi include o telecomandă Magic Motion care permite o experienţă de utilizare simplificată şi intuitivă, având un design şi funcţii îmbunătăţite faţă de modelul de anul trecut.

Uşurinţă în utilizare şi partajare

Pentru o navigare facilă în meniul SMART, este necesară o telecomandă total diferită de cele clasice, care să uşureze efortul utilizatorului şi să îi ofere acces ultra rapid la conţinutul dorit.

Telecomanda LG Magic Motion a fost reproiectată pentru a îmbunătăţi navigarea prin conţinut şi meniuri, simplificând interacţiunea. Dispozitivul functionează similar unui mouse şi foloseşte în continuare capacitatile de control ale versiunilor precedente - pointer, control scroll, recunoaştere vocală, control prin gesturi şi posibilitatea de a controla cu ajutorul ei toate device-urile externe conectate la televizor.

Noutatea gamei Smart TV din acest an o reprezintă funcţia Voice Mate, o versiune îmbunătăţită a tehnologiei de recunoaştere vocală de anul trecut. Funcţia Voice Mate oferă o nouă opţiune de căutare vocală care afişează rezultele căutării din aplicaţiile premium,  motoare de căutare, dispozitive externe şi din alte aplicaţii.

Funcţia avansată SmartShareTM oferă utilizatorilor posibilitatea de a transmite conţinut de la dispozitivele smart - telefoane sau tablete - către televizorul LG Smart prin intermediul diverselor metode de conectare disponibile : MHL, WiDi şi Miracast.

Gama LG Smart TV 2013 urmăreşte să îmbunătăţească partajarea dintre dispozitive  si prin implementarea Tag On. Această funcţie conectează instant două dispozitive Smart pentru ca acestea să poată transmite conţinut media. Pentru a folosi Tag On, utilizatorul trebuie doar să plaseze smartphone-ul sau alt dispozitiv NFC pe eticheta NFC aşezată în apropierea spaţiului de vizionare.

Mai mult, televizoarele LG din gama 2013 oferă accesul la serviciul LG Cloud, care permite utilizatorului să încarce şi apoi să acceseze materiale multimedia de oriunde există o conexiune la internet şi de pe orice device care oferă acces la această funcţie.

Având la dispoziţie o multitudine de opţiuni, consumatorii care caută conţinut, atât global, cât şi local, pot găsi rapid ceea ce caută pe televizoarele LG Smart :  filme, lifestyle, jocuri şi conţinut 3D.  Parteneriatele încheiate cu o listă din ce în ce mai mare de furnizori de conţinut din întreaga lume, inclusiv transmisiuni locale şi servicii bazate pe abonament, permit LG să menţină o ofertă de servicii la zi. În plus, utilizatorii au la dispoziţie peste 700 de ore de conţinut 3D în cadrul aplicaţiei 3D world.

Performanţă îmbunătăţită datorită procesorului Dual Core

Televizoarele LG Smart oferă o experienţă de utilizare facilă şi o calitate a imaginii excelentă datorită procesorului grafic care a fost îmbunătăţit faţă de generaţiile anterioare. Vitezele CPU-ului sunt acum cu 120% mai bune în cazul anumitor modele LG CINEMA 3D Smart TV. Mai impresionant, vitezele GPU sunt cu 300% mai bune, ceea ce înseamnă imagini mai clare care îmbunătăţesc posibilităţile de gaming, vizualizare şi multitasking.

Televizoarele LG Smart încorporează tehnologia CINEMA 3D, care foloseşte tehnologia Film Patterned Retarder (FPR) pentru a oferi un confort superior pentru vizionarea 3D. Această tehnologie utilizează ochelari uşori pentru a crea o experienţă de vizualizare 3D confortabilă fără a distrage precum ochelarii activi shutter-style.

Noile modele de televizoare LG Smart 2013 includ design-ul LG CINEMA SCREEN minimalist. Marginile au fost reduse semnificativ pentru a mări gradul de imersiune. Magic Stand completează acest efect, întrucât face ca ecranul să pară că pluteşte în aer. Elegant şi funcţional, standul completează ecranul fără a distrage vizual. Această îmbinare de elemente se integrează perfect în orice interior modern. Acest stand mai dispune şi de un pivot care permite ca televizorul să poată fi repoziţionat cu uşurinţă.

Modelul de televizor LG Ultra HD de 84 de inci este disponibil pe piaţa din România la un preţ începând cu 89.999 de lei.
 

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri