Galaxy Folder, telefonul cu clăpiţă de la Samsung, există şi s-au aflat specificaţiile lui tehnice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Samsung Galaxy Folder rulează Android 4.1.2
Samsung Galaxy Folder rulează Android 4.1.2

Samsung urmează să lanseze un telefon inspirat de terminalele găsite pe piaţă în anii 2000. Smartphone-ul se numeşte Galaxy Folder, rulează Android şi are clăpiţă, potrivit Ubergizmo.

Zvonul despe aceste smartphone bântuie online-ul de vreo două săptămâni, însă acum, sud-coreenii de la Samsung au scăpat manualul lui de utilizare pe site-ul oficial al companiei.

Cei care tânjeau după vechile telefoane cu clăpiţă vor fi entuziasmaţi să afle că Samsung Galaxy Folder aduce forma pe care o iubeam cu toţii în urmă cu câţiva ani buni, şi performanţele şi funcţiile unui terminal mediu cu Android.

Astfel, smartphone-ul va avea două ecrane tactile de 3,67 inci, cu rezoluţie WVGA (800x480) şi o tastatură alfanumerică. Acesta va rula Android Jelly Bean 4.1.2 şi va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 400, cu două nuclee, tactat la 1,7Ghz.

Este de apreciat că sud-coreenii au decis să incorporeze o memorie internă de 2GB RAM, pentru a face faţă oricărei aplicaţii. Galaxy Folder stă bine şi la capitolul conectivitate. Astfel, acesta va fi compatibil cu tehnologiile 4G LTE, Bluetooth, GPS şi NFC. Nu se ştiu detalii exacte despre camerele foto ale terminalului, însă se zvoneşte că cea principală va avea 5 megapixeli.

După această listă de specificaţii, putem presupune că Samsung Galaxy Folder va fi un telefon compatibil 4G cu preţ scăzut însă, cel mai probabil, acesta se va vinde numai în Asia.   

Hai să discutăm pe pagina de Facebook a „Tech Adevărul“

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite