Gadget de student: Toate acele dispozitive de care are nevoie un student

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gadgeturi bune la toate şi gadgeturi bune pentru toţi. FOTO Engadget
Gadgeturi bune la toate şi gadgeturi bune pentru toţi. FOTO Engadget

Facultatea e grea, dar poate fi mult uşurată dacă alegi gadgeturile potrivite. „Playtech“ porneşte o campanie dedicată studenţilor şi celor mai utile gadgeturi pentru ei.

Playtech“ porneşte pentru studenţi campania „Gadget de student“ şi timp de aproape două luni vom numi cele mai bune (sau ieftine) laptopuri, cele mai interesante şi utile telefoane sau cele mai bune aplicaţii pentru telefon. Pe lângă astfel de produse, campania va fi populată şi cu sfaturi. Începem cu lucrurile esenţiale de care are nevoie un student.

Tableta încă este în stadiul de gadget facultativ. Dacă ai smartphone, te poţi descurca fără, dar laptopul sau desktop-ul sunt necesare. Vorbim însă de studenţi, astfel că mobilitatea este importantă şi rămânem la laptop. Conceptul Ultrabook de la Intel oferă cel mai bun raport între portabilitate şi performanţe necesare unui student.

Sunt apoi laptopurile de gaming sau business cu o dotare foarte bună pentru acei studenţi care necesită performanţe mai ridicate de procesare. Spre exemplu, dacă te ocupi de procesare foto-video, ar fi mai potrivit un laptop mai puternic. Există şi laptopurile hibride, o tabletă de 10 sau mai mulţi inci ataşată unei tastaturi cu acumulator suplimentar.

Primul articol este integral pe site-ul Playtech

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite