VIDEO Noile camere GoPro sunt pentru toate bugetele şi toate cerinţele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

GoPro lansează o nouă gamă de camere de acţiune. Cea mai ieftină costă puţin peste 100 de dolari, iar cea mai scumpă e capabilă de filmare 4K la 30 fps.

GoPro Hero4 va fi o cameră impresionantă pentru acţiune, capabilă să filmeze 4K la 30 de cadre pe secundă şi va fi disponibilă în două versiuni. Compania are şi un al treilea model mai ieftin, denumit „Hero“.

GoPro Hero4 înlocuieşte vechea gamă şi acum este confirmată oficial de companie şi vine cu toate acele dotări de care avea nevoie. Livrările încep din 5 octombrie şi va fi disponibilă în două versiuni: Silver şi Black, fiind diferenţe între ele, şi acestea vor fi acompaniate de modelul Hero mult mai ieftin, dar şi mai slab dotat. Compania GoPro se laudă cu capacităţile camerei printr-un videoclip impresionant publicat pe YouTube.

GoPro Hero4 Black va fi cea mai bună versiune şi va costa 500 de dolari. Aceasta va filma 4K cu 30 de cadre pe secundă, de două ori mai multe decât la modelul Hero3, la rezoluţie 2,7K cu 50 de cadre pe secundă, 1440p la 80 de cadre pe secundă şi 1080p sau mai puţin cu 120 de cadre pe secundă. Versiunea GoPro Hero4 Silver costă 400 de dolari şi filmează cu o cadenţă mai mică.

Toate informaţiile despre noile modele GoPro sunt pe Playtech

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite