Microsoft Office 16, aproape de lansare. Primele imagini au apărut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Microsoft pregăteşte lansarea Windows 9 la finalul acestei luni, dar şi o versiune nouă pentru Microsoft Office. Imagini cu noua suită de programe au ajuns pe internet.

Potrivit “The Verge”, Microsoft a început să distribuie Microsoft Office partenerilor săi deja şi testerilor, pentru a vedea noile caracteristici.

Din câte se pare, Microsoft urmează să adauge o funcţie numită Tell Me în versiunea de desktop. Tell Me e regăsit în aplicaţiile de pe internet, numite Office Online. Tell Me funcţionează ca o unealtă de căutare şi ajutor, aducând aminte de Clippy, o agrafă ajutătoare care era celebră în versiunile anterioare ale softului.

Cu ajutorul Tell Me vom putea afla rapid cum să introducem imagini, să facem anumite comenzi în Excel sau să ne descurcăm în Power Point. E un motor de căutare intern.

image

Microsoft nu aduce modificări radicale softului. La nivel de design, o cerinţă a utilizatorilor Office 2013 a fost o interfaţă grafică întunecată, spre deosebire de cea albă de până acum. De asemenea, Microsoft va adăuga rotaţia automată a imaginii.

În cadrul Microsoft Outlook, gigantul din Redmond adaugă posibilitatea de a descărca mail-urile din ultima zi, 3 zile, 7 zile sau 14 zile. În actuala versiune, se poate descărca minimum o lună de conţinut.

Noul Office se va numi Office 16.

image
TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite