Futuresource Consulting: ViewSonic, numărul 1 pe piața proiectoarelor DLP în T3 2022

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ViewSonic Corp, furnizor global de soluții vizuale, s-a clasat pe locul 1 în domeniul proiectoarelor Digital Light Processing (DLP) la nivel mondial în perioada T1 - T3 2022, conform rapoartului Futuresource Consulting Quarterly Market Track.

image

Raportul de cercetare a pieței globale a proiectoarelor are 146 de pagini și analizează performanța trimestrială a pieței proiectoarelor frontale din prezent. Acesta oferă și o perspectivă până în 2026, prezentând profilul țărilor și regiunilor cheie.

Raportul analizează, de asemenea, dimensiunea pieței de proiectoare, evoluțiile majore ale caracteristicilor produselor și peisajul concurențial.

ViewSonic a continuat să înregistreze o creștere puternică în ultimii șase ani, cu o tendință constantă de creștere începând cu 2017.

Fiind marca cu cea mai rapidă creștere pe piața proiectoarelor, ViewSonic a crescut cu aproape 70% din 2017 până în 2021. În ciuda faptului că piața globală a scăzut cu 7,1% de la an la an, compania a menținut totuși o creștere pozitivă. 

La începutul acestui an, ViewSonic a introdus cea mai recentă tehnologie LED. Evoluția îi permite să își extindă aria de acoperire de la sectorul de consum la cel de afaceri cu soluții mai diverse de proiectoare LED.

Gama de proiectoare cu LED de la ViewSonic cuprinde seria portabilă M pentru divertisment în mișcare, seria X pentru home cinema și cea mai recentă serie LS pentru spații comerciale și educaționale. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite