FOTO VIDEO Samsung Galaxy S5 octa core în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Samsung a lansat Galaxy S5 acum mai bine de două luni, iar device-ul cu procesor octa core, fabricat de Samsung, a ajuns pe piaţă doar în Coreea de Sud. Acum este şi în România în unele oferte ale magazinelor online.

Samsung nu a prezentat varianta cu opt nuclee, care are un procesor Exynos, fabricat chiar de sud-coreeni, la Barcelona. Lansarea sa a fost foarte discretă, doar în Coreea de Sud. Acum în România fanii companiei pot pune mâna pe aşa ceva de la QuickMobile, un magazin online cunoscut pentru faptul că aduce telefoane pe filieră neoficială, în stoc limitat.

Telefonul octa-core vine în două variante de culoare, alb şi negru şi costă 3.000 de lei, acelaşi preţ ca varianta quad-core cu Snapdragon 801. Procesorul este unul Exynos 5 Octa 5422. Pentru cine este acest telefon? Noi nu vă zicem să-l cumpăraţi, ci vă zicem că acest telefon este pentru acei utilizatori obsedaţi de putere.

De exemplu, în cadrul unui test de benchmark Antutu, procesorul de la Samsung a înregistrat 38.580 de puncte, în timp ce modelul Snapdraogn 801 ajunge la 36.000. În acelaşi timp, însă, Samsung Galaxy Note are 35.000, iar Xiaomi Mi3 are 36.000.

Clasamentul complet mai jos

image

Ce alte caracteristici ale Samsung Galaxy S5 cu octa core? Acelaşi ecran de 5,1 inci Full HD, 2 GB RAM, stocare de 16 GB, cu slot micro SD de până la 128 de GB. 

Review-ul nostru la Samsung Galaxy S5 poate fi citit mai jos.

Video cu Samsung Galaxy S5

Alte articole despre Samsung Galaxy S5

[<a href="//storify.com/vladandriescu3/samsung-galaxy-s5-1" target="_blank">View the story "Samsung Galaxy S5" on Storify</a>]

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite