De ce crede HTC că One (M8) e mai bun decât Galaxy S5: metalul bate plasticul şi două camere sunt mereu mai bune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Samsung Galaxy S5 şi HTC One, acestea sunt cele mai bune telefoane de pe piaţă în acest moment. Taiwanezii cred că vor da lovitura anul acesta şi nu se feresc de comparaţii. Iată de ce crede HTC că One (M8) este singurul telefon cu adevărat de cumpărat. Să aibă dreptate?

HTC One are acelaşi nume cu telefonul lansat în 2013. Funcţiile sunt similare şi designul nu e prea mult schimbat, astfel că taiwanezii încearcă să îl promoveze cât pot de bine cu tot ceea ce au la dispoziţie. Şi au la dispoziţie o comparaţie cu Galaxy S5. În materialele de instruire a celor care vor vinde telefonul, HTC menţionează câteva motive pentru care telefonul său este mai bun, informează GSMArena.

„Metalul bate plasticul“ e primul punct din lista HTC One (M8). Aici, HTC are dreptate, foloseşte o carcasă unibody din aluminiu şi plasticul de pe Galaxy S5 este încă departe de aşa ceva. Urmeză promovarea difuzoarelor stereo de pe faţa telefonului şi a camerei foto duble prin care îţi poţi încerca aptitudinile de artist. Totuşi, interesant e punctul 5, HTC Advantage. „(HTC) înlocuieşte gratuit un ecran spart, în primele şase luni de la cumpărare, şi livrează actualizări software constant“, se arată în materialul de instruire.

Pe scurt, HTC îţi înlocuieşte gratuit ecranul. De ce ar face o companie aşa ceva? Anul trecut, HTC One a primit cea mai mică notă de la iFixit, când vine vorba de dezasamblare şi înlocuire piese. Astfel, HTC se asigură că un cumpărător supărat că la un service obişnuit nu i se poate înlocui ecranul nu va trece în tabăra adversă.

HTC mai aminteşte de Zoe, funcţie prin care îţi poţi face mini-videoclipuri cu diverse imagini, BlinkFeed prin care ai acces la informaţii de pe reţele sociale şi de pe site-uri de ştiri şi de filmarea cu pauză. Începi filmarea, obţii cadrul dorit, pui pauză şi treci la altul, fără să obţii zeci de filmuleţe pe care apoi trebuie să le lipeşti. În final, HTC face apel la review-urile primite de către telefon. „Dar nu ne crede pe cuvânt... întreabă Internetul“, iar Internetul, aparent, vorbeşte prin jurnaliştii care au scris despre HTC One (M8). Mai jos sunt materiale de informare create de HTC.

[<a href="//storify.com/razvanbaltaretu/alte-informa-ii-despre-htc-one-m8-i-galaxy-s5" target="_blank">View the story "Alte informaţii despre HTC One (M8) şi Galaxy S5" on Storify</a>]

Motivele pentru care HTC One (M8) e mai bun decât Galaxy S5

image

Alte plusuri ale HTC One

image
TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite