FOTO Samsung Galaxy S4 mini, depăşit? HTC One mini este, neoficial, mai bun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Samsung Galaxy S4 mini nici nu a ajuns pe piaţă, încă, dar deja pare să fi pierdut lupta. Asta dacă se certifică zvonul cu privire la HTC One mini, un telefon nou-nouţ de la HTC pe arhitectura HTC One.

Samsung Galaxy S4 primeşte o versiune mini şi se pare că HTC nu se lasă mai prejos. Nu este cert dacă acest presupus HTC One mini va fi real, dar dotările sale nu sunt nimic de domeniul SciFi, notează BGR. În fapt, pare construit pe tiparul HTC First, în privinţa specificaţiilor, dar cu aspect de HTC One.

HTC One mini are un ecran de 4,3 inci la rezoluţie 720p, adică standardul HD din 2012, un procesor dual-core şi memorie RAM de 2GB. Se mai adaugă acestor dotări un spaţiu de stocare de 16GB, o cameră foto de 4 megapixeli din HTC One cu tehnologia UltraPixel şi interfaţa Sense 5 cu BlinkFeed peste Android 4.2 Jelly Bean. 

Află mai multe despre: Samsung Galaxy S4 mini: ce trebuie să ştii despre noul telefon Samsung şi cât e de diferit faţă de Samsung Galaxy S4

Informaţiile obţinute de BGR provin de la DigiTimes, o sursă care are o rată a confirmării informaţiilor de 50% - ba este, ba nu este. Aceştia spun că telefonul va intra în producţie în luna iulie, lansarea urmând la scurt timp după aceea. DigiTimes mai spune că nici phabletul HTC n-a fost uitat, acel smartphone de 5,9 inci cu display full HD, HTC încă lucrează la el.

La o primă vedere a specificaţiilor neoficiale, HTC One mini ar fi un hit, o lovitură pentru Samsung Galaxy S4 mini. Asta pentru că preia designul lăudat al HTC One, vândut deja în peste 5 milioane de unităţi, dar şi pentru că are un ecran cu o rezoluţie mai bună (la aceeaşi dimensiune) şi mai multă memorie RAM.

Vrem să discutăm cu voi, „Adevărul Tech“ este şi pe Facebook.

Află mai multe despre produsele HTC şi Samsung:

Samsung Galaxy S4 mini: ce trebuie să ştii despre noul telefon Samsung şi cât e de diferit faţă de Samsung Galaxy S4

REVIEW HTC One, miracolul metalic al taiwanezilor

REVIEW Samsung Galaxy S4 - regele Androizilor

HTC One şi „fratele“ mai mare: HTC are un phablet în lucru, va rula noul Android

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite