FOTO Apple se poate să fi dezvăluit cea mai mare schimbare care vine în iOS 7

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apple susţine un eveniment în mai puţin de o săptămână şi se prea poate să fi dezvăluit la ce a pregătit pentru iOS 7 tocmai prin aplicaţia oficială a WWDC 2013.

Apple susţine WWDC (Worldwide Developer Conference) 2013 pe 10 iunie, până pe 14 iunie, pentru a-şi prezenta noile sisteme de operare şi cam ceea ce vrea să livreze în 2013. Acest eveniment beneficiază de o aplicaţie oficială înainte de a începe pentru ca dezvoltatorii să ştie programul. Acum, aplicaţia este mult schimbată faţă de versiunile din anii precedenţi, notează TechCrunch.

Ultimele zvonuri indică spre o interfaţă nouă în iOS 7, iar cuvântul de ordine este plat. Design plat, pictograme plate, iar ca referinţă poate fi luat Android. Este un sistem de operare care nu vine cu ceea ce se numeşte skeumorphism, adica imitarea suprafeţelor reale. Apple face asta încă de la primul iOS.

Ideea cu imitarea suprafeţelor reale, de la pictogramă până la ceea ce se întâmplă în aplicaţie, se pare că a fost a lui Scott Forstall, un susţinător al conceptului skeumorphic. Steve Jobs a fost de acord, dar acum nici Forstall, nici Jobs nu mai sunt la Apple iar lider peste design este Jon Ive, un fan al designului minimalist. 

Dacă era nevoie de vreun indiciu de la Apple că ceva se va schimba, acesta a venit cu aplicaţia pentru WWDC 2013. Dar se va schimba ceva? Se prea poate, anul trecut interfaţa aplicaţiei încă avea elemente de imitarea a suprafeţelor reale, dar acum este similară uneia de Android. Luni vom afla dacă este adevărată schimbarea sa nu, până atunci rămân imaginile de mai jos.

Haideţi să discutăm! Ne puteţi vizita şi pe pagina de Facebook Tech Adevărul. 

Află mai multe despre interfaţa nouă din iOS 7:

Noi detalii despre iOS 7: Apple va miza pe alb şi negru pentru interfaţă

Schimbările aduse interfeţei iOS 7, atât de mari încât Apple a mobilizat oameni de la OS X să lucreze la ea

VIDEO Apple iOS 7 este testat online şi o agenţie a creat poate cel mai bun concept cu presupusa interfaţă minimalistă

image
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite