Foodpanda începe să livreze produse de la Kaufland România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foodpanda şi Kaufland parteneriat

Platforma de livrări anunţă lansarea unui parteneriat cu lanţul de hipermarketuri Kaufland România, disponibil pentru început în Bucureşti, Timişoara, Iaşi şi Galaţi.

Începând de săptămâna aceasta, prin secţiunea Shops a platformei foodpanda, utilizatorii vor avea acces la peste 3500 de produse alimentare şi nealimentare comercializate de Kaufland, disponibile pentru comandă rapidă la domiciliu, urmând ca numărul acestora să se dubleze în perioada imediat următoare.

Serviciul de livrare a produselor din magazinele Kaufland România prin foodpanda va acoperi toate categoriile, astfel că, pe lângă alimente de bază, clienţii vor putea comanda fructe şi legume proaspete, lactate dintr-o gamă variată, carne şi produse proaspete de măcelărie sau produse congelate.

„Împreună ne propunem să ajungem la şi mai mulţi utilizatori care îşi doresc să le fie livrate cumpărăturile acasă, într-un timp foarte scurt. Aceştia pot scuti un drum până la hipermarket, pot evita aglomeraţia şi îşi pot aloca mai mult timp pentru alte activităţi”, a declarat Andreea Petrişor, Managing Director foodpanda România.

„Prin parteneriatul cu foodpanda ne-am extins serviciul de livrare la domiciliu, care acum este disponibil şi pe această platformă, în linie cu misiunea noastră de a oferi tuturor clienţilor acces cât mai uşor, rapid şi convenabil la produsele noastre, prin soluţii moderne de cumpărături. Extinderea accelerată a acestui tip de serviciu în cât mai multe oraşe, mici şi mari, este o prioritate pentru noi, mai ales în aceste vremuri”, declară Valer Hancaş, Director de Comunicare şi Corporate Affairs, Kaufland România.

Potrivit foodpanda, timpul mediu de livrare a produselor comercializate de Kaufland va fi de aprox. 60 de minute de la momentul plasării comenzii în aplicaţie. Pentru început, clienţii vor putea efectua comenzi zilnic în intervalul de timp 10:00-22:00, urmând ca până în decembrie programul să fie extins la 8:00-23:00 la nivel naţional şi 8:00-1:00 în Bucureşti. Valoarea minimă a unei comenzi este de 50 lei, iar greutatea maximă acceptată este de 20 kilograme. Taxa de livrare pentru fiecare comandă are o valoare unică de 4,99 lei. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite