Watch Dogs: Legion, cel mai nou titlu Ubisoft creat alături de studioul din Bucureşti, se lansează astăzi

0
0
Watch Dogs

Ubisoft lansează Watch Dogs: Legion, titlul care le permite în premieră gamerilor să parcurgă povestea alături de orice personaj din joc, inovaţie la dezvoltarea căreia a contribuit şi Ubisoft Bucureşti.

Cu o acţiune plasată în Londra, Watch Dogs: Legion continuă povestea hackerilor din organizaţia DedSec. Aceştia sunt nevoiţi să intervină pentru a recâştiga drepturile fundamentale ale cetăţenilor, restricţionate de către autorităţi cu ajutorul inteligenţei artificiale.

Echipa din Bucureşti a recreat cu fidelitate districtul Southwark al capitalei Marii Britanii - echivalentul a peste 20% din harta jocului, inclusiv celebrele The Shard, Muzeul Tate Modern, City Hall sau Borough Market.

Pe lângă povestea principală, în joc sunt incluse şi o serie de activităţi precum freestyle footbal, darts, lupte corp la corp, contracte de curierat sau artă stradală, care au fost dezvoltate în studioul local.

Echipa de producţie din România a realizat şi o parte din conţinutul post-lansare al jocului – inclusiv modul Player versus Player Spider-Bot Arena în care pot concura până la 4 jucători, acesta fiind disponibil din 3 decembrie. Astfel, hărţile, armele, abilităţile, dar şi dronele folosite în confruntări au fost integral create pe plan local.

Mai mult, la asigurarea calităţii jocului au contribuit peste 200 de specialişti ai studioului local. Ei au fost implicaţi atât în testarea integrală a funcţionalităţii pe console, inclusiv cele din generaţia următoare, dar şi în dezvoltarea scripturilor de automatizare a testelor, menite să sporească productivitatea echipelor de QC.

Cel de-al treilea joc al seriei Watch Dogs este parţial dezvoltat de Ubisoft Bucureşti, care are o experienţă de peste 8 ani în producţia francizei, în colaborare cu Ubisoft Toronto, Montreal, Paris, Kyiv si Reflections.

Jocul se lansează pe 29 octombrie pe platformele Microsoft Xbox One, Sony PlayStation 4 şi PC, iar ediţiile pentru Xbox Series X / S şi PlayStation 5 vor fi disponibile pe 10, respectiv 12 noiembrie 2020. 

Mai multe - Tehnologie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite