Foodpanda anunţă lansarea pandamart, un concept de magazine proprii cu livrare în maximum 30 de minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pandamart

Utilizatorii foodpanda vor putea comanda direct din platformă de la aceste magazine, iar primele două locaţii se află în Bucureşti şi Cluj-Napoca.

În primul trimestru al anului, compania va deschide două locaţii noi în Bucureşti şi Cluj-Napoca. Pentru 2021, foodpanda vizează extinderea reţelei pandamart în oraşe precum Oradea, Târgu Mureş, Piteşti, Ploieşti sau Iaşi.

Potrivit reprezentanţilor foodpanda, produsele puse la dispoziţie prin pandamart vin în completarea ofertei marilor lanţuri comerciale listate pe platformă şi se axează pe nevoile imediate ale clienţilor, cumpărături rapide, ce pot fi livrate în maximum o jumătate de oră.

Utilizatorii pot accesa oferta pandamart din secţiunea Shops / Magazine a platformei, având în prezent la dispoziţie aproximativ 1500 de produse pentru comandă, iar compania adaugă noi produse în stoc în fiecare săptămână. Printre categoriile listate în oferta pandamart se numără: lactate şi ouă, mezeluri şi carne, produse congelate, băcănie, produse pentru mic dejun, dulciuri şi gustări, apă, sucuri şi băuturi, pâine şi produse de panificaţie, cosmetică şi îngrijire personală, produse de curăţenie, produse destinate mamei şi copilului sau produse pentru animalele de companie.

„Suntem bucuroşi să anunţăm lansarea magazinelor proprii pandamart pe piaţa din România, fiind un concept prin care urmărim să oferim o experienţă de cumpărare eficientă, la preţuri competitive. Principalul avantaj de care vor beneficia utilizatorii care comandă de la pandamart este timpul ultra-rapid de livrare, lucru posibil prin operarea stocurilor în regim propriu şi al flotei noastre de livratori bine dezvoltată”, a declarat Andreea Petrişor, Managing Director foodpanda România.

Flota de livratori foodpanda va livra produsele solicitate în maximum 30 de minute de la momentul plasării comenzii în aplicaţie. În prezent, valoarea minimă a unei comenzi este de 29,99 lei, iar livrarea este gratuită până pe 14 februarie. Ulterior, taxa de livrare va porni de la 5 lei şi diferă în funcţie de zona de livrare sau de campaniile în derulare. Intervalul orar în care utilizatorii pot plasa comenzi de la pandamart este cuprins între orele 10:00 şi 22:00.

România devine astfel a 24-a ţară la nivel mondial şi a doua ţară din Europa în care grupul Delivery Hero (din care face parte foodpanda) lansează conceptul pandamart. La nivel global, reţeaua pandamart numără în prezent peste 340 de magazine.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite