Huawei lansează Happy Week cu oferte speciale şi reduceri de până la 40%

0
0
Huawei logo emblema telefon FOTO Shutterstock

Huawei lansează o campanie de reduceri de o săptămână, în care consumatorii vor avea reduceri semnificative la toată gama de gadget-uri a producătorului.

Campania Huawei Happy Week se desfăşoară între 15 şi 21 ianuarie, atât în magazinele Huawei Experience Store din Afi Cotroceni şi Huawei Experience Store din Băneasa Shopping City, cât şi online, pe www.huaweimobilestore.ro. Ofertele speciale din cadrul campaniei lunare Huawei Happy Week sunt concepute pentru a le oferi utilizatorilor cel mai bun raport calitate-preţ al dispozitivelor Huawei.

Huawei P40 lite, smartphone-ul echipat cu o cameră principală de 48 MP, este disponibil în cadrul campaniei Huawei Happy Week cu un discount de 10% al preţului de vânzare recomandat de 999 lei. În acelaşi timp, în intervalul 15-21 ianuarie, smartphone-ul Huawei P Smart 2021 (pe care l-am testat şi noi şi al cărui review îl poţi citi aici), care se remarcă printr-o baterie generoasă de 5.000 mAh, poate fi achiziţionat cu aceeaşi reducere, de 10%, aplicată preţului de vânzare recomandat de 899 lei.

Tableta Huawei MediaPad T10 WI-FI, este disponibilă în cadrul ediţiei din luna ianuarie a Huawei Happy Week la un preţ mai mic cu 10% faţă de cel recomandat de 599 lei.

În plus, consumatorii interesaţi de dispozitive audio pot beneficia de oferte exclusive la cele mai noi dispozitive din portofoliu. Astfel, căştile on-ear Huawei FreeBuds Studio ce dispun de sistemul dinamic inteligent Active Noise Cancellation, pot fi achiziţionate în perioada campaniei cu o reducere de 10% a preţului recomandat de vânzare de 1.299 lei. Parte din aceeaşi categorie, căştile Huawei FreeBuds Pro, echipate cu tehnologia Active Noise Cancellation, sunt disponibile la un preţ special în cadrul campaniei, cu un discount de 10% al preţului recomandat de vânzare de 999 lei.

Totodată, cel mai recent lansat gadget, ochelarii Huawei X GENTLE MONSTER Eyewear II, cu proprietăţi acustice de ultimă oră, confortabili şi uşor de integrat într-o ţinută, sunt disponibili în intervalul 15-21 ianuarie cu un preţ cu 10% mai mic decât cel recomandat de 1.499 lei.

Ofertele exclusive din cadrul campaniei Huawei Happy Week se aplică şi în categoria smartwatch-urilor. Există o reducere importantă de 20% la achiziţionarea unui dispozitiv Huawei WATCH GT2 Pro (review aici) sau Huawei WATCH FIT (review aici), cele mai recente dispozitive din categorie. Discount-ul de 20% se va aplica preţului recomandat la vânzare al Huawei WATCH GT 2 Pro, de 1.499 lei, respectiv preţului recomandat al smartwatch-ului de fitness Huawei WATCH FIT, de 499 lei.

Cântarul inteligent Huawei Body Scale, special conceput pentru cei preocupaţi de controlul greutăţii corporale, este şi el disponibil în intervalul campaniei la un preţ special, cu 40% mai mic decât preţul de vânzare recomandat de 149 lei.

În plus, consumatorii benefiează de un cadou surpriză la achiziţionarea laptop-urilor Huawei Matebook D14 şi Huawei Matebook D15 din magazinele fizice sau online Huawei.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite