Finsta, ce este și cum să creezi un cont

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Am fost notificat de Instagram că unul dintre prieteni și-a creat un cont nou, privat, și când l-am intrebat despre ce e vorba mi-a spus că e Finsta. Am investigat și iată în continuare câteva detalii despre acest tip de cont, care este la modă de ceva vreme.

FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Un cont "Finsta" (o combinație a cuvintelor Fake și Instagram) este un cont secundar de Instagram pe care unele persoane îl creează pentru a împărtăși conținut mai personal sau mai puțin filtrat cu un grup restrâns de prieteni sau familie. Aceste conturi sunt de obicei secrete și pot conține imagini care nu sunt relevante pentru contul principal al unei persoane.

Finsta este adesea utilizat pentru a împiedica anumite postări sau stories să fie publice. De exemplu, unii oameni pot crea un cont Finsta pentru a ascunde fotografii, stories sau activități de la anumiți prieteni sau membri ai familiei sau pentru a comenta complet anonim pe Instagram. Alții pot folosi un cont Finsta pentru a găzdui meme-uri, videoclipuri din vacanțe sau piese de artă interesante.

Pentru a crea un cont Finsta, trebuie să urmezi acești pași:

1. Deschide aplicația Instagram;

2. Accesează profilul tău;

3. Atinge cele trei linii din colțul din dreapta sus, pentru a deschide meniul Profil;

4. Atinge pictograma Setări și Confidențialitate;

5. Derulează în jos și atinge „Adăugați un cont”;

6. Crează un cont nou.

7. Setează contul tău Finsta ca privat pentru confidențialitate.

image

După ce ai creat un cont Finsta, poți comuta între conturi în aplicație. 

Conturile Finsta pot fi o modalitate bună de a împărtăși conținut mai personal sau nefiltrat, fără a fi judecat de publicul larg. Cu toate acestea, este important să fiți conștienți de riscurile asociate cu crearea unui cont Finsta, cum ar fi faptul că imaginile ar putea fi văzute de persoane pe care nu le cunoașteți personal sau că ar putea fi folosit împotriva voastră.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite