Facebook vrea să iubeşti Messenger, aşa că te obligă să îl foloseşti în orice situaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Facebook a început o nouă etapă în forţarea tuturor utilizatorilor spre utilizarea aplicaţiei Messenger. Asta pe mobil, pe desktop încă ai scăpare.

Au apărut tot mai multe dovezi online care atestă faptul că este doar o chestiune de timp până când cei care foloseau versiunea web de Messenger pe telefon vor fi nevoiţi să-şi instaleze aplicaţia omonimă pentru aceeaşi activitate.

Primele rapoarte pe marginea acestui subiect au fost publicate de cei de la Android Authority care s-au lovit de un mesaj precum cel ilustrat în capturile de ecran de mai sus atunci când au încercat să iniţieze un dialog cu un prieten. ,,Conversaţiile voastre se mută pe Messenger.” sau ,,În curând vă veţi putea vedea conversaţiile doar prin Messenger”

Deşi există un buton X micuţ şi discret în colţul din dreapta sus al notificării, este de zece ori mai evident butonul Install care în doar câteva momente vă afişează o pagină de Google Play prin intermediul căreia puteţi instala aplicaţia Messenger. Chiar şi dacă apăsaţi pe X-ul micuţ, invitaţia de a instala Messenger este cât se poate de ostentativă.

Află toate detaliile despre ultima strategie agresivă a Facebook

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite