UPDATE Cristian Stan şi-a anunţat victoria pe Facebook. "Voturile au fost numărate. Competiţia s-a încheiat. Munca abia acum începe"

0
0

Candidatul PSD pentru Primăria Târgovişte, Cristian Stan, şi-a anunţat victoria pe Facebook, după numărătoarea voturilor din fiecare secţie.

UPDATE: Mesajul primarului către alegători:

"Voturile au fost numărate. Competiţia s-a încheiat. Munca abia acum începe. Vă mulţumesc din suflet tuturor celor care aţi mers ieri la vot, devenind parte a unei decizii care priveşte în mod direct evoluţia locului în care trăim. Vă mulţumesc călduros tuturor celor care aţi avut încredere în mine, în echipa mea şi în proiectul pe care l-am propus. Celor care nu m-aţi votat vă sunt dator cu o prestaţie administrativă care să vă convingă pe viitor. Să ştiţi că atunci când am repetat, pe parcursul campaniei, cuvintele RIGOARE şi SERIOZITATE, nu a fost un tertip electoral. Puteam găsi alte variante, poate ceva mai patetic, mai lacrimogen. Dar eu chiar cred că administraţia se face cu precizie şi ştiinţă de carte şi nu mi-aş permite niciodată să tratez cu neglijenţă chestiuni care ţin de viaţa oraşului.

Sunt mândru să vă am alături şi sper ca echipa noastră să crească! MULŢUMESC, TÂRGOVIŞTE! Competiţia s-a încheiat, munca abia acum începe! ‪#‎NuAvemTimpDeJoacă‬", a scris Cristian Stan pe pagina sa de Facebook.

"Victorieee! Multumesc targovistenilor pentru incredere", a scris Stan.

Potrivit unor surse din interiorul PSD, contracandidatul lui Stan, Ciprian Prisăcaru (PNL) a câştigat într-o singură secţie, la diferenţă de un vot.

PSD a mai câştigat alegerile pentru funcţia de primar în Moreni, prin Constantin Dinu, la Pucioasa prin Ana Constantin şi la Fieni, prin Iulian Tătulescu.

PNL a câştigat prin Traian Niculae la Titu, Grigore Gheorghe la Găeşti şi prin Marius Caraveţenu la Răcari.

Târgovişte


Ultimele știri
Cele mai citite