Asta înseamnă să fii miliardar: Mark Zuckerberg a cumpărat casele a patru vecini pentru a le demola şi reconstrui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
mark zuckerberg

Patru case din jurul proprietăţii din Palo Alto a fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg, au fost cumpărate de acesta pentru a fi demolate şi înlocuite cu altele mai mici.

Potrivit MercuryNews, Zuckerberg a cumpărat cele patru case din 2013, după ce a aflat că un dezvoltator imobiliar plănuia să construiască lângă casa sa una suficient de înaltă încât să ofere o vedere în dormitorul său.

Îngrijorat în legătură cu intimitatea sa, Zuckerberg a plătit peste 30 de milioane de dolari pentru cele patru proprietăţi.

O cerere depusă la comisia de specialitate a municipalităţii arată că Zuckerberg vrea să demoleze două case cu un etaj şi două case cu două etaje. Acestea urmează să fie înlocuite cu trei case cu un etaj şi una cu două etaje. 

O scrisoare de la compania ce gestionează proprietăţile i-a informat pe vecini că amprenta totală a proprietăţilor va fi mai mică cu aproximativ 20% şi că acestea se vor îmbina perfect cu structurile din jur. Noile case vor păstra „caracterul” cartierului şi niciun copac nu va fi afectat de acest proces.

Nu este, încă, clar dacă Zuckerberg va folosi el însuşi noile case, dacă le va închiria sau dacă le va vinde.

Cererea depusă la municipalitate spune că pe loturile în cauză vor fi construite case pentru câte o singură familie, însă un purtător de cuvânt al proiectului lui Zuckerberg a refuzat să spună mai multe pe această temă.

Vecinii vor, însă, să aibă mai multe informaţii despre intenţiile lui Zuckerberg şi felul în care acestea vor afecta viaţa în cartier.

„Construieşte casele pentru a le vinde sau crează un fel de complex în care vom avea un flux constant de invitaţi şi angajaţi? Întrebarea este dacă aceasta este o dezvoltare rezidenţială normală sau dacă casele vor avea o utilizare neobişnuită care ar putea crea probleme de trafic sau de securitate”, spune Norm Beamer, preşedinte al asociaţiei proprietarilor din cartier.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite