Facebook Phone: primele imagini cu locuinţa de pe Android a reţelei sociale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Facebook se va integra mai bine în sistemul de operare
Facebook se va integra mai bine în sistemul de operare

Au mai rămas doar câteva zile până când Facebook îşi va anunţa „noua casă de pe Android” în cadrul unui eveniment organizat la Menlo Park, sediul companiei. Numit de unii Facebook Phone, ceea ce se va lansa ar putea fi un nou mod al utilizatorilor de a interacţiona cu reţeaua socială pe Android.

Ceea ce este aproape sigur până în momentul de faţă este că evenimentul se va concentra pe o nouă modalitate prin care Facebook se va prezenta pe Android. Totul va fi realizat pe un telefon dedicat acestei demonstraţii, produs de HTC şi care este denumit acum Myst. După ce am trecut de ideea de Facebook Phone, rămân două posibilităţi, depinde cum dorim să le denumim: sistem de operare Android modificat, care are foarte bine integrat Facebook sau ceea ce am putea numi o „superaplicaţie” care va integra Facebook mai bine într-un Android clasic, numită Facebook Home.

AndroidPolice a primit un printscreen cu ceea ce pare a fi Facebook Home. Practic, vorbim de un launcher al ecranului de pornire. Se pare că va rula pe interfaţa HTC Sense 4.5, de pe Android 4.12. Deşi cei care au testat această interfaţă nu au putut să vadă ce se află în interiorul telefonului ca atare, pentru că era disponibil doar angajaţilor Facebook, avem o imagine destul de clară asupra lansării de pe 4 aprilie. Facebook Phone poate fi numit telefonul HTC, dacă dorim să-l vedem aşa. El va fi de fapt un HTC care va avea aplicaţia Facebook Home, ce ne va aduce Facebook mai aproape.

Potrivit informaţiilor de până acum, telefonul va fi unul cu ecran de 4,3 inci, rezoluţie 720p, cu procesor Snapdragon S4 MSM8960 şi o memorie internă de 1 GB.

Cum ar putea arăta ecranul de pornire pe Facebook Home

image

Citeşte mai multe pe această temă în articolele de mai jos:

Facebook Phone: un telefon ca un iPhone, cu un nou sistem de operare: Facebook Home

Facebook Phone, oportunitate pentru utilizatori sau control total?

Facebook Phone, o ultimă şansă pentru HTC?

Orwell, unde eşti? Lumea ta nu e poveşti! „Eu sunt Facebook şi vreau să stau cu tine tot timpul”

Facebook Phone ar fi un câştig şi pentru oameni, şi pentru reţeaua socială

Smartphone-ul Facebook: suflet de Android în carcasă de HTC?

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite