Articol publicitar

Cum poți deveni un influencer pe Instagram sau YouTube cu un laptop de calitate

În ultimii ani, marketingul și promovarea produselor și serviciilor s-a mutat din ce în ce mai mult în mediul online. Datorită platformelor de socializare precum Instagram și Youtube, au apărut mulți content creatori care au început să își arate talentele artistice și să ofere sfaturi utile pentru a-i ajuta pe alții.

image

Pentru a deveni un influencer de succes trebuie să beneficiați atât de talent și creativitate, cât și de un echipament performant. Munca de influencer nu constă doar în filmări și poze, aceștia putând da viață tuturor clipurilor lor cu ajutorul unui notebook. Un laptop sau notebook ASUS a devenit una dintre cele mai bune opțiuni pentru această industrie, datorită performanțelor crescute, a posibilității de a fi transportat mai ușor oriunde și pentru a câștiga timp atunci când sunteți în deplasări.

Laptopurile Asus - secretul marilor influenceri

Crearea de conținut poate fi dificilă, mai ales atunci când există multe trenduri ce se pot schimba într-un timp foarte scurt. Astfel și influencerii trebuie să urmeze această cale încă din prima clipă. Cea mai mare muncă a unui creator de conținut nu este doar în a filma și a poză, ci în editările foto/ video. Pentru a putea finaliza un vlog, aceștia trebuie să aibă un laptop cât mai performant pentru a putea modifica și randa rapid clipurile create. Laptopurile Asus sunt bine cunoscute pentru performanțele foarte bune, reușind de fiecare dată să impresioneze și cei mai critici utilizatori.

Realizarea vlogurilor pe Youtube

Youtube este cea mai mare platformă video din lume, ce găzduiește un număr impresionant de abonați. În fiecare zi, milioane de utilizatori se ajută de această platforma pentru a învăța lucruri noi, a asculta muzică sau pentru a vizualiza noile clipuri ale influencerilor preferați.

Oricine poate deveni rapid un influencer de succes dacă este creativ și realizează materiale calitative, atât din punct de vedere al informației, cât și al calității clipului. În ceea ce privește crearea de vloguri, în primul rând veți avea nevoie de un laptop, acesta fiind foarte necesar pentru editarea pozelor și clipurilor în cele mai bune și performante soft-uri de editare. Cele mai folosite programe folosite de content creatori au nevoie de un laptop cu un procesor cât mai performant pentru a putea edita și randa în cel mai scurt timp.

Ce performanțe trebuie să aibă un laptop pentru vlog?

Un laptop potrivit pentru un influencer trebuie să îndeplinească câteva cerințe pentru ca totul să decurgă cât mai bine. Multe programe de specialitate care vă pot ajuta la editările video sau foto sfătuiesc utilizatorii în privința puterii de care au nevoie, astfel încât programul să execute toate comenzile rapid și fără erori. Prin urmare, pentru a alege laptopul sau notebook-ul potrivit pentru acest tip de activitate trebuie să aveți în vedere trei lucruri, acestea fiind următoarele:

1.    Procesor

Acesta poate fi considerat cea mai importantă componentă la care trebuie să fiți atent în momentul achiziției. Pe piață există multe modele de CPU care vă pot reda viteză de care aveți nevoie. Un exemplu foarte bun ar fi Intel i7 din generația a 10 sau a 11-a care va face față ultimelor softuri de editare. Puteți opta și pentru un Ryzen 7 6800 H, având aproximativ aceleași performanțe ca procesorul de la Intel.

2.    Memoria RAM

Este indicat ca momoria RAM  să fie de cel puțin 8 GB pentru a putea rula programele favorite. Bineînțeles, cu cât este mai mare cu atât puteți folosi în paralel mai multe softuri specializate.

3.    Memoria de stocare

Memoria internă de stocare este importantă, deoarece volumul mare de materiale poate ocupa un spațiu pe măsură. Astfel, este indicat să alegeți un laptop cu un minim de 512 GB SSD, pentru a fi sigur că veți avea spațiul necesar pentru toate creațiile realizate.

Așadar dacă doriți să urmați această direcție, trebuie în primul rând să aveți echipamentul potrivit pentru a putea posta vlogurile la o calitate cât mai bună. Singura dumneavoatra grijă va rămâne subiectul și informația pe care vreți să o transmiteți.

Viața de influencer este asemenea unui job. Are un volum ridicat de muncă, dar și recompensele sunt pe măsură dacă atrageți cât mai mulți followeri către platformele dumneavoastră de socializare. Este unul dintre cele mai râvnite joburi datorită libertății de exprimare, dar și a beneficiilor financiare pe care le puteți avea.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite