Cum distrugi într-un mod extrem un iPhone 6: Îl calci cu tancul, îl fierbi în cola sau îl incendiezi cu cocktail Molotov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
iPhone 6 a fost lansat în septembrie 2014. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul
iPhone 6 a fost lansat în septembrie 2014. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul

iPhone 6 e unul dintre cele mai populare telefoane, aşa că pe lângă un review tradiţional trebuie şi testat în tot felul de moduri. Acestea sunt cele mai brutale dintre ele.

iPhone 6, ca oricare alt telefon celebru, a fost trecut prin tot felul de teste de la zgâriere până la scufundare în apă. Ei bine, un anumit „expert“ în teste extreme s-a gândit că nimic nu poate fi mai bun decât fierberea în suc sau băgarea lui la cuptor.

Pentru iPhone 6, dar mai ales pentru versiunea Plus, cel mai cunoscut test a fost cel de îndoire. Acum, în ziua de Crăciun, îţi recomand mai multe teste de la TechRax, poate cea mai cunoscută pagină pe care sunt publicate videoclipuri cu teste extreme pentru telefoane. De la băgarea lor în cuptor şi fierberea în ulei până la fierberea în Coca-Cola şi strivirea cu un tanc.

De ce neapărat în suc? Poate pentru că în toamna acestui an un alt viral a fost cel în care un utilizator s-a filmat în timp ce fierbea suc Coca-Cola normal şi fără zahăr. Cum era firesc, după cel normal a rămas un strat consistent de zahăr caramelizat pe fundul vasului pe când la cel Zero n-au mai rămas decât câteva urme. iPhone 6Coca-Cola şi YouTube, simboluri bune pentru Statele Unite ale Americii şi trioul unui viral foarte bun. Dar asta nu e tot.

<a href="http://playtech.ro/2014/cum-distrugi-un-iphone-6-teste-extreme-de-la-fierbere-coca-cola-pana-la-coacere-cuptor-video/" target="_blank" rel="nofollow">Vezi la Playtech videoclipurile cu testele extreme pentru iPhone 6</a>

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite