Top 6 jocuri pe telefon care să te scoată din plictiseală în ziua de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jocurile merg la fel de bine şi pe dispozitive mobile.
Jocurile merg la fel de bine şi pe dispozitive mobile.

Dacă ziua de Crăciun ţi se pare prea lungă, poate n-ai dat peste jocul potrivit. Am făcut o listă de şase titluri pe care să le încerci azi.

Dacă eşti unul dintre acei oameni care s-au plictisit la prânzul în familie, în vizită la rude sau pur şi simplu n-ai ce face, avem o listă cu şase jocuri pe care să le încerci azi. Sunt pentru Android şi iOS şi sunt gratuite.

Anul acesta a fost plin cu jocuri, de la cele masive precum Assassin’s Creed: Unity la cele mai mici şi care nu păreau să aibă şanse să se afirme precum Flappy Bird. Cu siguranţă sunt multe pe care nu le-ai încercat, iar dacă azi vrei să-ţi completezi timpul cu ceva distractiv, iată şase jocuri la care să recurgi dacă ai Android sau dispozitiv cu iOS.

Dacă nu vrei să te joci, atunci poţi să te delectezi cu bancuri.

Monster Strike e un joc în care controlezi monştri care luptă pentru tine ca tu să devii maestrul lor şi să avansezi nivel cu nivel. Poate fi jucat şi în multiplayer şi atunci poţi combina forţa unui monstru cu cel al unui prieten pentru a executa un Bump Combo. Jocul e gratuit, deşi dispune de in-app purchases, şi sunt adăugate noi caractere în mod constant.

<a href="http://playtech.ro/2014/daca-te-plictisesti-de-craciun-acestea-sunt-sase-jocuri-numai-bune-de-incercat/" target="_blank" rel="nofollow">Descoperă toate jocurile pe Playtech</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite