Cinematograful de pe birou. AOC a lansat monitorul myMulti-Play cu format al imaginii de 21:9

0
Publicat:
Ultima actualizare:

AOC a prezentat în premieră pe piaţa locală monitorul myMulti-Play, parte din cel mai nou line-up de produse al companiei. Dispozitivul are un ecran cu diagonala de 29 de inci şi un format al imaginii de 21:9.

Monitorul este destinat vizionării filmelor în format Cinemascope. Rezoluţia este UWHD, adică 2560x1080 pixeli. Formatul ecranului permite folosirea lui şi de către programatori sau de angajaţii din domeniul bancar, Modelul poate primi în mod simultan semnal de la mai multe surse, precum BluRay playere sau computere.

AOC myMulti-Play foloseşte un panou IPS performant ce oferă unghiuri foarte largi de vizualizare şi o acurateţe foarte mare a culorii. Modelul, parte din gama Style, oferă o rată de contrast dinamic de 50.000.000:1 (rată de contrast tipic: 1000:1) din unghiuri de vizualizare de până la 178°, atât pe orizontală, cât şi pe verticală. În acelaşi timp, luminozitatea de 250 cd/m2 şi timpul de răspuns de 5 ms contribuie la imagini clare, în culori fidele.

image

Datorită portului MHL integrat, utilizatorii sistemului de operare Android îşi pot conecta dispozitivele compatibile direct la monitor, care va afişa conţinutul de pe smartphone sau tabletă pe ecranul de 29”. Portul oferă în acelaşi timp posibilitatea de încărcare a dispozitivelor mobile. Monitorul AOC este echipat şi cu o intrare HDMI compatibilă HDCP, cu porturi DVI-D, D-Sub şi cu două Displayports. Pentru a elimina cablurile inestetice, dar şi pentru a oferi un plus de spaţiu funcţional pe birou, modelul are difuzoare integrate, oferind totodată posibilitatea de a fi montat pe perete, cu ajutorul suporturilor VESA de 100 mm.

Monitoarele AOC, produse de aceeaşi companie care fabrică şi monitoarele Philips

La evenimentul de lansare al noului monitor au fost prezenţi Laura van Pinxteren - Marketing Communications Manager al MMD Monitors & Displays, Cristian Bucur - Sales Director - South Eastern Europe al MMD-Monitors & Displays CEE, dar şi Ovidiu Pătraşcu - campion european la FIFA 2012.

Monitoarele AOC sunt Produse de compania TPV, care produce şi monitoarele Philips. „TPV este cel mai mare producător de monitoare la nivel global. 1 din 3 monitoare produse ne aparţin“, a delcarat Pinxteren. MMD este compania care distribuie monitoarele Philips şi AOC. 

image

„Gama de monitoare AOC este absolut cuprinzătoare. Ne lipsesc monitoarele cu TV Tunner care ar putea fi introduse, la un moment dat. Ideea e în felul următor: se vînd foarte greu televizoare brand B“, a declarat Cristian Bucur. 

Ovidiu „Ovvy“ Pătraşcu a vorbit despre monitorul de gaming AOC g2460Pqu care are o rată de refresh de 144Mhz şi o viteză de răspuns de o milisecundă. 

„Acasă am un monitor cu refresh rate de 60Mhz. Jocul nu se comportă la fel de bine. Mai mult, când am sesiuni foarte lungi de joc apreciez faptul că monitorul se poate regla pe înălţime. Ungiul de vizualizare este foarte bun“, a spus Ovvy.

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite