Chinezii n-au doar telefoane ieftine, ci vor şi roaming ieftin. Acesta e planul lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Xiaomi este un producător de telefoane care a crescut repede în ultimii ani, iar acum vrea să ofere şi un alt fel de beneficiu: tarif mic în roaming.

Xiaomi şi-a lansat propriul operator virtual. Astfel, chinezii se folosesc de brandul lor important şi de infrastructura altor companii (în cazul de faţă fiind vorba despre China Telecom şi China Unicom) pentru a comercializa planuri tarifare.

Xiaomi oferă doar două astfel de planuri. Din câte se pare, 3GB de trafic vor costa în jur de 10 dolari pe lună, în timp ce fiecare minut dintr-un apel va fi tarifat cu doar 2 cenţi.

În aceeaşi zi, chinezii au introdus şi noul telefon Mi 4c. Cele mai importante schimbări constau în existenţa unui procesor Qualcomm Snapdragon 808, acelaşi tip de procesor întâlnit pe smartphone-uri precum LG G4 şi noul Moto X, şi camera de 13 megapixeli cu funcţia de autofocus. O diferenţă constă în tipul de mufă pentru încărcare, modelul pentru India se încarcă prin micro-USB, în timp ce varianta îmbunătăţită beneficiază de tehnologia USB Type-C.

Află totul despre planul chinezilor de la Xiaomi pentru a distruge tariful de roaming

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite