CES 2021: Mai mult focus pe „work-from-home”, cu un nou desktop şi monitoare Lenovo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lenovo Yoga AIO 7

Pentru CES 2021, Lenovo a adus un nou model de desktop, potrivit pentru regimul work-from-home, din gama Yoga, alături de noi monitoare IPS pentru cei care vor să îşi îmbunătăţească setup-ul de acasă.

După ce au prezentat noua gamă de laptop-uri IdeaPad, cei de la Lenovo au arătat că nu au uitat de regimul work-from-home, din care în continuare o mulţime de oameni vor lucra în 2021, prezentând desktop-ul Yoga AIO 7 şi două noi monitoare.

Yoga AIO 7

Lenovo Yoga AIO 7 cu Windows 10 este un desktop performant, cu un design al balamalei care oferă mai multă flexibilitate pentru utilizator şi le permite acestora să folosească desktopul în poziţie verticală şi orizontală. De asemenea, acest design oferă unghiuri de vizualizare diferite pentru mai mult confort, în timp ce funcţiile wireless integrate ale lui Yoga AIO 7 permit activarea ecranului de pe tabletă sau smartphone, fără ca utilizatorii să fie nevoiţi să pornească desktopul în prealabil.

De asemenea, o actualizare viitoare va permite redarea emisiunilor online direct pe ecran, transformând desktopul într-un televizor inteligent 4K.

Lenovo Yoga AIO 7

Desktopul Lenovo Yoga AIO 7 este echipat cu sistem audio certificat JBL Harman, tastatură şi mouse wireless, camera web detaşabilă de 5MP şi foloseşte un singur cablu pentru alimentare şi transfer de date. Disponibil în nuanţele Cloud Grey şi Moon White, acesta este primul desktop all-in-one cu ecran 4K IPS de 27 de inci.

Lenovo Yoga AIO 7 foloseşte un procesor AMD Ryzen 7 4800H şi placă video NVIDIA GeForce RTX 2060, şi va sosi în mai multe pieţe din luna februarie. Desktop-ul va avea un preţ începând de la 1599 de dolari.

Monitoarele Lenovo L24i-30 şi L27e-30

Lenovo monitor CES 2021

Suporturile monitoarelor au fost dezvoltate pentru a ascunde cablurile de alimentare, oferind mai mult spaţiu pe birourile utilizatorilor care se pot bucura de confort sporit şi datorită ecranului flexibil, ce poate fi înclinat în diferite unghiuri de vizualizare.

Monitoarele sunt extrem de subţiri, au un ecran IPS şi o ramă de 7,1mm, sunt disponibile în variantele de 23,8 inci sau 27 de inci, integrează tehnologia anti-glare Eye-Comfort certificată TUV Rheinland şi oferă o rată de împrospătare a imaginii de 75Hz.

Lenovo L27e-30 va fi disponibil începând cu luna martie, la un preţ care începe de la 189,99 de dolari. Lenovo L24i-30 va fi disponibil tot din martie, cu un preţ începând de la 159,99 de dolari.

LAVIE MINI şi LAVIE Pro Mobile

În parteneriat cu NEC Corporation, Lenovo a prezentat şi PC-ul prototip ultramobil LAVIE MINI, de doar 8 inci, dezvoltat pentru consum de divertisment, precum şi LAVIE Pro Mobile.

LAVIE MINI este un PC de buzunar convertibil, unul dintre cele mai mici designuri, echipat cu un procesor Intel Core i7, de până la a 11-a generaţie, şi grafică Intel Iris Xe. Cu un ecran tactil WUXGA de 8 inci (1920 x 1200), LAVIE MINI cântăreşte doar 579 grame.

Lenovo prototip LAVIE MINI

Cu o capacitate a bateriei de până la 26Wh, dispozitivul oferă conexiune Wi-Fi 611, până la 512 GB spaţiu de stocare pe SSD şi memorie LPDDR4 de 16 GB. Logo-ul de pe capacul LCD se aprinde în timp ce PC-ul este pornit, iar tastatura sa este iluminată.

Lenovo prototip LAVIE MINI

Recunoscut la ediţia trecută CES pentru designul uşor şi durabilitate, LAVIE Pro Mobile revine cu noi funcţii pentru utilizatorii mobili şi oferă o durată de viaţă a bateriei de lungă durată, precum şi o experienţă de tastare mai confortabilă. Balamaua îmbunătăţită permite înclinarea tastaturii în funcţie de preferinţele utilizatorului.

Dispozitivul cântăreşte doar 889 de grame datorită materialelor de construcţie. precum un aliaj de magneziu-litiu şi fibră de carbon, care au permis dezvoltarea designului ultrasubţire de 16.7 mm. LAVIE Pro Mobile oferă un procesor Intel Core i7 de până la a 11-a generaţie, grafică Intel Iris Xe, ecran de 13.3 inci şi durată de viaţă a bateriei de până la 10 ore.

Lenovo Lavie Pro

LAVIE MINI este momentan doar la stadiul de prototip, astfel că nu există date despre preţ sau disponibilitate. LAVIE Pro Mobile poate fi însă cumpărat, pentru un preţ începând de la 1699 de dolari.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite