CES 2020: Sony a prezentat prototipul unei maşini electrice, denumită Vision-S FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sony Vision-S CES 2020

Una dintre companiile care atrag ochii tuturor spectatorilor prezenţi în Las Vegas la CES este Sony, iar anul acesta gigantul japonez nu a făcut notă discordantă, aducând pe scena evenimentului prototipul unei maşini electrice.

Denumit Vision-S, vehiculul este un prototip care va fi găsit la standul Sony pe toată durata evenimentului, şi care integrează tehnologiile vizuale şi tactile dezvoltate de compania japoneză - asta înseamnă senzorii dezvoltaţi de Sony, dar şi produse software realizate cu ajutorul tehnologiei cloud sau inteligenţei artificiale.

Un total de 33 de senzori, inclusiv senzori de imagine CMOS şi ToF (Time-of-Flight) sunt amplasaţi la bordul maşinii, în aşa fel încât aceasta să detecteze şi să recunoască oameni şi obiecte din interiorul şi din exteriorul maşinii, oferind suport extins pentru momentele în care utilizatorul se află la volan.

Sony Vision-S CES 2020

Maşina dispune şi de o funcţie Sony „360 Reality Audio”, care construieşte o experienţă audio imersivă, datorită boxelor incorporate în fiecare scaun. Scaunele din faţă au un ecran panoramic pe care va putea fi vizualizat orice tip de conţinut, există încă un ecran în bordul maşinii şi alte două touchscreen-uri montate pe spatele scaunelor din faţă.

Prin Vision-S, Sony nu încearcă să intre în industria maşinilor electrice ca producător (aşa că nu vă aşteptaţi să vedeţi prea curând Vision-S-uri pe drum), ci mai degrabă ca furnizor. Prototipul arată celor interesaţi cele mai importante tehnologii dezvoltate de compania japoneză, care ţin de siguranţa pasagerilor, entertainment şi adaptabilitate, şi funcţionează mai mult ca un suport pentru acestea, arătând că Sony rămâne conectată la aproape fiecare industrie importantă din domeniul tehnologiei.

Sony Vision-S CES 2020
Sony Vision-S CES 2020
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite