CES 2020: După 6 ani de absenţă, Harman Kardon revine pe piaţa căştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firma americană se întoarce pe o piaţă din ce în ce mai aglomerată şi lansează trei modele de căşti wireless, pentru a acoperi toate trendurile actuale.

Capul de afiş este asigurat de căştile true wireless Fly TWS, care vor fi disponibile la preţul de 150 de dolari, conform Engadget. Acestea vin cu o durată a bateriei de 5 ore pentru căşti, şi 15 ore pentru cutiuţa de încărcare a acestora, rezistenţă la ploaie, fast charging şi detecţie in-ear. În plus, vor avea şi suport pentru asistentul vocal.

Cea de-a doua pereche de căşti wireless este mai ieftină, disponibilă pentru 100 de dolari, şi se numeşte Fly BT. Acestea sunt căşti de tipul ”behind-the-neck”, care se agaţă de gât, şi vin cu o baterie de opt ore, suport pentru asistentul vocal şi, evident, rezistenţă la transpiraţie.

Harman Kardon va ataca şi piaţa căştilor over-ear, potrivite pentru zboruri sau călătorii lungi, cu modelul Fly ANC. Acestea au drivere de 40mm, cu un sunet ”optimizat pentru călătorii” şi, aşa cum sugerează şi numele, active noise cancellation (anulare a zgomotului de fond).

Imagine indisponibilă

Autonomia acestor căşti este de 20 de ore, cu funcţiile de Bluetooth şi ANC activate, 30 de ore fără ANC şi 35 de ore cu ANC şi conectate prin firul inclus în pachet la un dispozitiv. Fly ANC sunt cele care vor avea poate cea mai dificilă competiţie, într-o piaţă dominată de Bose şi Sony, cu ale lor modele Bose 700 şi WH-1000XM3, însă cei de la Harman au pregătit un preţ destul de bun, care să atragă atenţia celor care doresc să cumpere căşti over-ear: 250 de dolari.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite