Articol publicitar

Cele mai bune oferte speciale ale anului nou 2021: Achiziţionaţi cheia de licenţă pentru Microsoft Office Pro Plus CD-Key şi primiţi cheia de licenţă pentru Windows 10 gratis!

Publicat:
Ultima actualizare:
sss

Iată ca anul 2021 se apropie în cele din urmă! Ne aflăm în plină pregătire a ideilor de petrecere de Revelion, însă mai există un lucru ce ar trebui avut în vedere odată cu încheierea anului – reducerile de preţuri din preajma trecerii în Noul An!

Una dintre cele mai mari oferte speciale ale anului se desfăşoară numai în perioada din preajma noului an şi aveţi şansa să o revendicaţi astăzi. Dacă doriţi doar să faceţi upgrade computerului sau laptopului dumneavoastră prin updatarea sistemului Windows 10 instalat, sau doar doriţi să vă instalaţi noi aplicaţii ale suitei Office, atunci promoţia specialală de Anul Nou a GoDeal24.com este ceea ce aveţi nevoie.

Oferte exclusive de Anul Nou: “Cumpără 1 + 1 Gratis” la următoarele:

Varianta 1: ideală pentru proprietarii de întreprinderi mici sau persoanele care au nevoie de securitate şi funcţionalitate sporite. Cel mai recent şi cel mai bun sistem de operare Windows Pro este acum la un preţ special!

Varianta 2: Dacă utilizaţi computerul sau laptopul pentru activităţi precum navigarea pe internet, plata facturilor, verificarea e-mailului sau streaming, Windows 10 Home ar putea fi potrivit pentru dumneavoastră

GoDeal24.com este un site cunoscut la nivel global care comercializează jocuri autentice şi chei de licenţă software pentru clienţi din fiecare parte a lumii. Când achiziţionaţi de pe GoDeal24.com, puteţi fi sigur că aveţi de-a face cu o marcă de încredere care pune la dispoziţie cumpărătorilor doar chei de licenţă software originale. 

Beneficiaţi acum de următoarele oferte: 50% reducere din pretul original, folosind codul de discount “BF50”

Oferte suplimentare: Cea mai bună alegere pentru muncă şi studiu, acum cu 55% reducere folosind codul de discount “BF55”

Mai multe Promoţii >>

GoDeal24.com vă pune la dispoziţie un serviciu de clienţi foarte bine pus la punct. La scurt timp după plasarea comenzii, veţi primi produsul achiziţionat simplu şi rapid prin e-mail. Dacă pur şi simplu aveţi o întrebare sau solicitare, serviciul pentru clienţi stă la dispoziţia cumpărătorilor doar trimiţând un e-mail la adresa: service@godeal24.com cu toate detaliile privind problemele întâlnite.

Economisirea de bani în 2021 va fi uşor de realizat cu ofertele speciale de Anul Nou . Bucuraţi-vă de reducerile GoDeal24 de la sfârşitul anului pentru softwafre-urile Microsoft şi spuneţi la revedere 2020 şi bine ai venit 2021!

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri