Articol publicitar

Cel mai nou telefon Huawei, P smart 2021, îţi poate aduce premii importante prin simpla descărcare a aplicaţiilor preferate din HUAWEI AppGallery

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Huawei

Noul HUAWEI P smart 2021 va fi disponibil la vânzare pe piaţa din România, la preţul recomandat de 1.299 lei, începând cu data de 9 octombrie, startul fiind dat de o campanie specială ce a avut loc în perioada 30 septembrie – 8 octombrie.

Primele 1.000 de persoane înscrise în campanie şi care îşi vor achiziţiona un HUAWEI P smart 2021, începând cu data de 9 octombrie, vor primi atât o reducere de 200 lei, cât şi un HUAWEI WATCH FIT cadou. Iar, cei care nu au reuşit să se înscrie în campanie, vor beneficia de numeroasele specificaţii de top aduse de noul smartphone şi de campania cu premii disponibilă în HUAWEI AppGallery.

HUAWEI P smart 2021 dispune de tehnologia HUAWEI SuperCharge de 22.5Wi, care permite o încărcare rapidă a smartphone-ului, astfel că utilizatorii pot rămâne conectaţi şi productivi pentru mai mult timp. Cu doar 10 minute de încărcare, smartphone-ul poate funcţiona timp de două ore. Telefonul nu oferă doar o încărcare rapidă, ci şi una stabilă şi sigură. Cu o baterie generoasă de 5000 mAh, noul smartphone oferă o experienţă de utilizare de lungă durată prin redarea timp de aproximativ 35 ore a videoclipurilor online.

Noul smartphone este dotat cu o stocare internă de 128 GB, suficientă pentru fotografiile şi jocurile tale. Pentru cei care îşi doresc şi mai mult însă, smartphone-ul oferă un spaţiu de stocare extins de până la 512 GB cu un card de memorie extern. În acest fel, te poţi bucura de toate aplicaţiile preferate, de playlist-uri generoase şi de fotografiile preferate, fără grija lipsei de memorie.

Alimentat de un chipset octa-core şi echipat cu cea mai recentă versiune a EMUI 10.1, HUAWEI P smart 2021 oferă funcţii care facilitează experienţa de utilizare. De pildă, funcţia MeeTime le permite utilizatorilor să efectueze apeluri video HD 720p între dispozitive HUAWEI.

Huawei

George Romania şi Bolt, la un simplu clic de pe telefonul tău Huawei

HUAWEI P smart 2021 vine cu magazinul HUAWEI AppGallery preinstalat, magazinul virtual de aplicaţii al Huawei, care oferă posibilităţi nelimitate şi acces la zeci de mii de aplicaţii locale şi internaţionale. În total, AppGallery conţine peste 1.000 de aplicaţii româneşti, platforma Beez, Yoxo by Orange, Underline, Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyEdenred, Neo BT, EuropaFM, Bolt, Raiffeisen Smart Mobile, George România şi MyBRD fiind printre cele mai recente nume care s-au alăturat magazinului virtual.

George Romania, pentru acces instant la informaţiile tale financiare

Aplicaţia George, dezvoltată de Banca Comercială Română, le oferă utilizatorilor acces la un ecosistem financiar complet, de oriunde şi oricând, din faţa telefonului sau a tabletei. Astfel, cu această aplicaţie la îndemână, utilizatorii Huawei se pot bucura de posibilitatea de a avea, pe propriul telefon, aproape toate serviciile bancare pe care le-ar găsi şi într-o sucursală bancară: deschidere de cont, personalizare si comandare card, credit, refinanţare, asigurări şi multe altele.

Bolt, pentru călătorii lipsite de griji

Bolt este o aplicaţie care oferă o călătorie rapidă şi accesibilă. Este necesară simpla atingere a butonului pentru a comanda o călătorie, utilizatorii aplicaţiei sunt preluaţi de către un şofer din apropiere şi se pot bucura de drum. Misiunea Bolt este de a asigura transporturi rapide şi accesibile pentru milioane de oameni din întreaga lume, ajutând în acelaşi timp mii de şoferi să îşi întreţină familiile.

Huawei

Toamna se numără premiile în HUAWEI AppGallery. Cum poţi intra în posesia lor? Instalează şi câştigă!

Etapa de toamnă a campaniei Festival of Apps are loc în această perioadă şi le oferă utilizatorilor premii importante în momentul în care îşi personalizează dispozitivele cu aplicaţii din magazinul virtual. Concursul Festivalul Toamnei Huawei este valabil în intervalul 25 septembrie – 18 octombrie şi se va desfăşura în patru etape de concurs.

Cei care se înscriu în concurs pot câştiga atât premii fizice, cât şi premii digitale. În prima categorie se înscriu trei dispozitive de top din portofoliul companiei, printre care HUAWEI P40 Pro, HUAWEI FreeBuds 3i şi HUAWEI Band 4, iar premiile digitale vor fi oferite de parteneri importanţi ai HUAWEI AppGallery: Jerry’s Pizza, Bolt, Tidal şi Tinder.

Utilizatorii care nu s-au înscris deja mai au timp să se înscrie. Ultima etapă de concurs va avea loc în perioada 15 – 18 octombrie.

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite