Cel mai bun laptop cu Windows 10 costă o mică avere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anul acesta, Microsoft şi-a anunţat primul laptop: Surface Book. Dacă îl vrei pe cel mai bun, preţul s-ar putea să nu-ţi placă.

Vânzările de PC-uri continuă să scadă cu o viteză ameţitoare de la an la an, dar se pare că există în continuare amatori de sisteme high-end. În orice alte condiţii ar fi absurd efortul unor companii precum Microsoft de a lansa laptopuri de câteva mii de dolari.

Vânzările spectaculoase ale Microsoft Surface Book ne confirmă faptul că mulţi îşi doresc un asemenea gadget. Stocul pentru precomenzi s-a epuizat într-un timp relativ scurt, iar primele configuraţii epuizate au fost cele de top. Mergând probabil de la premisa că există în continuare bugete pentru un Surface Book şi mai scump, oficialii gigantului din Redmond au mai introdus o configuraţie în magazinul virtual propriu care nu a fost disponibilă iniţial.

Preţul pentru aceasta din urmă? 3200 de dolari. Aceasta va fi suma pe care o vor plăti doritorii pe un Surface Book dotat cu un procesor Intel Core i7 de generaţia a 6-a şi un SSD foarte generos de 1000 GB.

Vezi toate dotările acestui laptop de la Microsoft care ar putea întrece computerele Apple

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite