O tabletă care promite autonomie şi caracteristici de laptop: Microsoft Surface 3

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Microsoft Surface 3
Microsoft Surface 3

Microsoft a anunţat tableta Microsoft Surface 3, produsul care preia din atributele lui Microsoft Surface Pro 3, dar se adresează celor care vor o tabletă mai ieftină.

Microsoft Surface Pro 3 era un gadget cu un corp de tabletă, dar care avea performanţa unui laptop normal, cu ajutorul procesoarelor Intel. Surface 3 e mai mult o tabletă.

Compania americană menţionează în anunţul de prezentare că au vrut să facă o tabletă care să funcţioneze şi ca un laptop, să ruleze aplicaţii de Windows şi Office full. De asemenea, trebuie să ofere şi suport pentru pixuri inteligente.

Surface 3 soseşte în două variante - una care conţine 4G. E cea mai subţire tabletă din categoria sa, conţine o subcripţie anuală la Office 365 şi costă doar 500 de dolari.

   

Surface 3 are o grosime de 8,7 milimetri şi un ecran de 10,8 inci, mai mare ca la alte tablete. Faţă de Surface Pro 3, care are 12 inci . Surface 3 are o cameră principală de 8 megapixeli şi una frontală de 3,5 megapixeli. De asemenea, are încărcare prin microUSB, ca la majoritatea telefoanelor mobile.

Surface 3 rulează Windows 8.1 pe 64 de biţi şi va fi upgradabilă la Windows 10. Procesorul este un Intel Atom quad-core. Tableta poate fi dotată cu o husă-tastatură şi cu un stylus 

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite