Cât costă iPhone 6s şi la ce preţ ajunge iPhone 6s în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un iPhone este, anual, cel mai aşteptat telefon, iar acum iPhone 6s şi iPhone 6s Plus sunt oficiale cu mici dotări în plus faţă de anul trecut. Totuşi, dacă vrei un aşa telefon, trebuie să ştii că preţul nu e mult diferit.

Ca în fiecare an, în luna septembrie, cei de la Apple lansează noi modele de smartphone-uri. În principiu, numărătoarea din titlu nu mai înseamnă foarte mult, având în vedere că aceasta este a noua generaţie de iPhone, iar gigantul din Cupertino intitulează noile dispozitive ca fiind 6S.

Trecând însă pe această discrepanţă, este cât se poate de normal să fiţi curioşi care este preţul iPhone 6S şi iPhone 6S Plus. Cum era de aşteptat, estetic, noile iPhone-uri arată exact la fel ca telefoanele de acum un an. Tehnologic însă, s-au schimbat destul de multe. Pe astfel de lucruri mizează Apple când vine vorba de preţ.

Până să ajungă în România, Apple a comunicat preţurile pentru SUA. Preţul pentru iPhone 6s şi iPhone 6s porneşte de la 200 de dolari, respectiv 300 de dolari cu abonament pe doi ani. Preţurile rămân însă ca până acum pentru 16GB: 650 de dolari şi 750 de dolari, la liber. În rest, în sus, se adaugă câte 100 de dolari în plus la preţ.

Află cât vor costa aceste telefoane când ajung în România în această toamnă 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite