Că vrei sex sau dragoste, când vine vorba de „cuplat“ există aplicaţii. Iată-le pe cele mai eficiente sau mai uşor de folosit

0
0
MeetMoi, una dintre aplicaţiile cu care să te „cuplezi“. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul
MeetMoi, una dintre aplicaţiile cu care să te „cuplezi“. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul

E sâmbătă, n-ai cu cine să bei ceva, n-ai cu cine să faci sex? Nu-i problemă, poţi întâlni persoane dispuse la asemenea activităţi cu ajutorul unor aplicaţii pentru smartphone. Noi am ales câteva dintre cele mai uşor de folosit sau mai eficiente şi una bonus dedicată strict sexului.

De matrimoniale oamenii s-au preocupat mereu, fie că au apărut în ziare, fie că sunt online şi în aplicaţii. Mai jos sunt cele pe care le-am găsit, testat (cu mai mult sau mai puţin succes), apoi am rămas cu dragostea în suflet sau cu sexul în dormitor, ori doar cu câteva aplicaţii de şters din telefon. Ei bine, înainte de a le numi trebuie precizat că nu sunt 100% eficiente. Nu poţi apăsa un singur buton şi, dintr-o dată, să fii într-o relaţie, discutând mii de lucruri şi trăind o viaţă în puf. E research in motion, după cum era numele vechi al companiei BlackBerry.

Aplicaţiile de „cuplare“ şi-au propus să îţi aranjeze relaţii cu oamenii care vor aceleaşi lucruri ca şi tine. Astfel, fiecare bifează că îl place pe celălalt şi când această plăcere este reciprocă, sunt informaţi. Prima pe care o numesc este Tinder. Pe o rază de câteva zeci de kilometri, până la 150, alegi dacă vrei să întâlneşti femei şi bărbaţi şi în vârstă de câţi ani. Apoi, eşti localizat şi ţi se dau niste rezultate, cu pozele ataşate. Le accepţi sau nu, iar dacă eşti norocos vei reuşi să te aranjezi cu o întâlnire, cu o discuţie. E destul de simplă aplicaţia, în stânga ai meniu cu setări, în dreapta ai câmpul cu mesaje.

Aplicaţia este pentru Android şi iPhone.

O aplicaţie similară Tinder este MeetMoi. E aproximativ la fel, numai că îţi poţi alege şi nume, iar interfaţa e aranjată puţin altfel. Eu am ales numele Epifanie Firicel cu poza din Facebook. Decizi dacă îţi place o fată prin „Are potenţial“. Dacă n-are, desigur că „nu e genul meu“. MeetMoi îţi pune la dispoziţie şi funcţia de Wingman, în caz că vrei să agăţi folosindu-te de ajutorul unui prieten. MeetMoi e destul de simplă, dar prea puţin eficientă, prea puţini oameni ştiu de ea. Cele mai multe recomandări mi-au venit din Bulgaria, aşa că eu i-aş zice „pas“.

Aplicaţia este pentru Android şi iPhone.

Dintre toate, Badoo e una dintre cele mai eficiente, odată ce o foloseşti cu Facebook. Conform cifrelor lor, comunicate pe site-ul oficial, au aproape 200 de milioane de utilizatori. După cum se vede mai sus, aplicaţiile precedente sunt doar pe Android şi iPhone. Vestea bună e că Badoo funcţionează şi pe telefoanele mai slabe, dar chiar şi pe BlackBerry. Un motiv în plus să nu te mai simţi exclus. Badoo îţi permiţi să discuţi şi anonim într-un chat, blurându-ţi poza, îţi arată cine ţi-a vizualizat profilul şi punctul său forte e că oferă o parte socială mai dezvoltată decât celelalte două.

Aplicaţia pentru Android, iPhone şi BlackBerry (şi telefoane simple).

Bonus

Unii vor iubire, dar sunt şi cei care vor sex ocazional. Ei bine, există deja Bang With Friends. Principiul este acelaşi: dai un bang şi aştepţi să vezi dacă şi altcineva vrea să bang cu tine. Te conectezi cu contul de Facebook şi există aplicaţie dedicată. Partea proastă, din câte am văzut până acum, e că în România lumea nu prea a ajuns să folosească platforma. A, mai trebuie spus că îţi ia recomandările din prietenii de pe Facebook

Aplicaţia pe Android şi iPhone. Şi website

Haide să discutăm! Ne poţi vizita şi pe pagina de Facebook „Tech Adevărul“.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite