Black Friday în turism: Cele mai ieftine vacanţe, la Romexpo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai ieftine vacanţe din întregul an pot fi cumpărate în intervalul 14-18 noiembrie, cu reduceri de peste 50%, pentru că se suprapun ofertele de Black Friday cu cele Early Booking, la care se adaugă campaniile de discounturi la cazări şi excursii opţionale, create special pentru Târgul de Turism care se desfăşoară în această perioadă la Romexpo.

Cele mai mari discounturi din an la vacanţe, de peste 50%: se suprapun ofertele de Black Friday şi Early Booking cu reducerile specifice Târgului de Turism

Cele mai mari reduceri, de peste 50%, vizează vacanţele pentru vara anului viitor în destinaţiile preferate ale românilor: Turcia, Grecia, Egipt, Tunisia, Spania, Bulgaria şi România. Astfel, turiştii pot cumpăra vacanţe de 7 nopţi, cu cazare la vile în Grecia, cu doar 1 euro, la care se adaugă costul transportului cu autocarul. Cei care preferă transportul cu avionul în Grecia pot găsi pachete cu zbor charter mai ieftine cu 45% prin programul Early Booking, plus o extra-reducere de până la 280 euro/cameră. 

În această perioadă, şi cei care se hotărăsc să-şi facă vacanţa din vara anului viitor în Antalya, una dintre destinaţiile preferate de români, în special de familiile cu copii, găsesc oferte speciale: 40% discount Early Booking, la care se adaugă un extra-discount de 270 de euro pe cameră. În plus, pe durata Târgului de Turism, unele dintre cele mai luxoase resorturi din Antalya oferă la pachetele achiziţionate prin Christian Tour cazare gratuită copiilor până în 12 ani. De asemenea, cei care caută vacanţe în Bulgaria beneficiază de discount Early Booking, la care se adaugă extra-reduceri pe perioada Târgului. 

Românii care vor să se relaxeze la vară în staţiunea egipteană Hurghada găsesc oferte speciale pe durata Târgului de Turism: reducere de până la 340 euro/cameră plus reducerea Early Booking de până la 30%, în vreme ce în Tunisia, preţul pachetului turistic scade simţitor după aplicarea discountului Early Booking de 40% şi extra-reducerea de 200 euro/cameră acordată de Christian Tour. O destinaţie nouă pentru 2020 este Ciprul de Nord, unde turiştii pot achiziţiona acum pachete cu zbor charter cu reducere Early Booking de până la 25% şi un extra-discount de 100 euro/cameră. 

“Ne aşteptăm ca cererile de vacanţe în Antalya să continue trendul ascendent, astfel că în sezonul 2020 Christian Tour va opera zboruri charter către această destinaţie de pe zece aeroporturi din ţară. O noutate pentru anul viitor este Ciprul de Nord, către care vom opera un zbor charter din Bucureşti, ca urmare a solicitărilor venite din partea turiştilor. Totodată, am suplimentat numărul curselor către Tunisia (cu plecare din Bucureşti, Cluj, Timişoara şi Iaşi) şi către Egipt (cu plecare din Bucureşti, Timişoara, Oradea, Cluj şi Tg. Mureş), destinaţii către care au călătorit mii de români în sezonul estival 2019”, a declarat Raluca Hatmanu, director de marketing şi comunicare Christian Tour.

Cei care preferă să petreacă vacanţa de vară pe litoralul românesc găsesc pe perioada Târgului de Turism reduceri şi la pachetele turistice în hotelurile de la  Marea Neagră. Pe de altă parte, Bucureştiul devine şi el o atracţie turistică pentru români ca urmare a lansării, în premieră, a pachetului city-break “Răsfăţ la Therme”, în parteneriat cu cel mai mare centru wellness din Europa. Tarifele pornesc de la 196 de lei de persoană şi includ o noapte de cazare la hoteluri din Capitală şi acces la Therme, în zona Galaxy sau Elysium. La cerere, turiştii pot opta pentru transfer de la hotel la Therme şi retur fie cu shuttle bus din flota Memento Bus, fie transfer privat cu maşinile electrice Memento Green.

O altă noutate în oferta agenţiei de turism este circuitul inedit în Brazilia – “Carnavalul de la Rio”, în cadrul căruia turiştii vor fi spectatorii celebrei parade a şcolilor din Rio Samba. De asemenea, o altă propunere inedită este circuitul în Islanda, în timpul căruia turiştii vor vizita câteva locuri unice în lume precum Parcul Naţional Thingvellir, aflat la intersecţia a două mari plăci tectonice: nord-americană şi eurasiatică.

Agenţia Christian Tour este deţinută de Cristian Pandel şi este prezentă atât în ţară, cât şi în străinătate, în Republica Moldova, Serbia, Polonia, Grecia, Turcia, Spania şi SUA. În 2018, compania a avut vânzări de 85 de milioane de euro, iar la începutul acestui an, Christian Tour a majorat poliţa de asigurare la 5 milioane de euro, ceea ce reprezintă un record în acest domeniu. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite