Black Friday 2018: Oferte interesante de la magazinele online peste care merită să arunci un ochi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO via 123RF
FOTO via 123RF

Marii retaileri au dat astăzi startul de Black Friday lansând oferte care mai de care mai atractive: discount-urile merg de la 50% în cazul electrocasnicelor, telefoanelor şi chiar maşinilor, până la reduceri de 95% în cazul unor ustensile de lux pentru scris.

eMAG, unul dintre cei mai mari retaileri online a anunţat că scoate la vânzare, la preţ redus, 3 milioane de produse, inclusiv televizoare, telefoane mobile, laptopuri, electrocasnice, parfumuri, jocuri şi jucării, produse din categoria fashion, dar şi auto, mobilă şi home&deco şi bricolaj.

Spre exemplu, un telefon mobil Samsung Galaxy S8 poate fi cumpărat cu 1499,99 de lei, în timp ce un televizor LED cu diagonala 80 cm este vândut cu 399,99 de lei, iar o combină frigorifică Arctic AK54305+ (capacitate totală 291 litri, clasa energetică A+) - cu 599,99 de lei.

Oferta de Black Friday de la eMAG cuprinde şi o gamă variată de produse speciale, precum: monede de aur de 22K şi lingouri de aur de 24K, 19.000 de nopţi de cazare, maşini şi motociclete, bilete la evenimente sportive şi concerte sau abonamente la servicii medicale.

Stilouri, pixuri de lux şi maşini Şi PenHouse.ro organizează campania de Black Friday, lansând, la promoţie 15.000 de instrumente de scris, unele dintre ele cu reduceri de până la 95%.

Spre exemplu, stiloul din aur Parker Duofold Esparto Solid Gold Limited Edition ce poate fi achiziţionat în Black Friday cu 25% reducere, la preţul de 37.252 lei, iar Parker Premier Deluxe Gold Plated, utilizat de Casa Regală Britanică, poate fi cumpărat cu 641 de lei, cu 65% reducere.

Pixurile Legacy Heritage beneficiază de 95% reducere, putând fi cumpărate cu doar 80 de lei. Pe autovit.ro, sunt scoase la vânzare peste 300 de oferte de la dealerii parteneri, precum Volkswagen, Opel, Audi, Dacia, Ford, Skoda, Mercedes şi BMW, unele dintre ele cu reduceri de până la 50%.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite