Black Friday 2018 eMAG: Care este valoarea totală a comenzilor plasate în această dimineaţă şi în ce localitate s-a cumpărat cel mai mult

0
Publicat:
Ultima actualizare:
showroom emag

Black Friday 2018 a început în forţă la eMAG, împătimiţii de cumpărături luând cu asalt încă de la prima oră site-ul retailerului online. Dacă cele mai populare telefoane, iPhone X şi Samsung Galaxy S8 s-au epuizat în doar câteva minute, nici celelalte produse nu stau prea rău la capitolul interes.

Atsfel că, până la ora 08:00, magazinul online a vândut produse în valoare de 142.600.000 de lei, iar categoriile aflate la cea mai mare căutare în acest an au fost, ca de obocei, televizoarele, laptop-urile şi telefoanele. De asemenea, eMAG a reuşit să vândă şi un BMW în valoare de 140.000 de euro!

În ceea ce priveşte localităţile din care s-a cumpărat cel mai mult în această dimineaţă, comuna ilfoveană Chiajna deţine locul fruntaş, acolo unde s-au vândut o medie de 83,96 produse per o mie de locuitori. Chiajna este urmată în top de Popeşti-Leordeni şi Floreşti.

La categoria celor mai mari valori înregistrate pe o singură comandă, exceptând produsele speciale şi de lux, Bragadiru ocupă locul fruntaş, acolo unde un client a cheltuit dintr-un foc 32.387 de lei.

Rămâneţi pe Adevarul.ro pentru update-uri din oră în oră cu statisticile furniate de eMAG.

CITEŞTE ŞI:

Statistici de Black Friday: Cât de mult au cheltuit românii peste noapte

Black Friday 2018 eMAG: Magazinul a început campania de Black Friday cu stocul de iPhone X deja epuizat

Black Friday 2018 la eMAG: Reducere semnificativă pentru Samsung Galaxy S8

Black Friday 2018 evoMAG: Reduceri la Apple Watch şi televizoare Full HD

Black Friday 2018 la eMAG: toate produsele la ofertă anunţate până acum

Black Friday 2018: Cele mai importante 10 tips & tricks

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite