Black Friday 2018 evoMAG: Cu ce produse a fost suplimentată oferta de reduceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

evoMAG suplimentează stocul de produse de Black Friday cu peste 9.000 de produse, pentru a face faţă cererii de comenzi.

„Am înregistrat o cerere mare pentru mai multe categorii de produse vedetă, precum televizoare, telefoane mobile, laptop-uri, electrocasnice mici, produse de îngrijire personală şi vehicule electrice. Spre exemplu, am suplimentat stocul cu peste 1.000 de televizoare şi 600 de smartphone-uri”, spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

Până la ora 13:00 au fost înregistrate peste 20.000 de produse comandate şi un număr de peste 150.000 de vizitatori unici pe site.

Valoarea medie a unei comenzi a crescut cu 10% faţă de campania de Black Friday de anul trecut, la aproape 1.000 de lei.

Pentru aproape un sfert dintre produsele comandate (24%), clienţii au ales plata în rate, alegând opţiunile puse la dispoziţie de evoMAG: 18 rate fără dobândă prin cardul Star de la Banca Transilvania, 18 rate fără dobândă prin cardul BRD, pentru tranzacţiile de peste 200 de lei, 11 rate fără dobândă prin cardul de credit de la ING, 10 rate fără dobândă cu cardul Cetelem şi 6 rate fără dobândă prin BCR, BRD, Credit Europe Bank, BRD Finance, Garanti Bank şi Raiffeisen Bank.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite