Black Friday 2015 vine la PC Garage cu ofertă bună la laptop de gaming

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PC Garage este unul dintre magazinele populare printre gameri, iar anul acesta de Black Friday 2015 are câteva reduceri foarte bune.

PC Garage susţine că şi-a făcut stocul cu produse pentru Black Friday 2015, a pregătit site-ul şi a anunţat campania pentru vineri, 20 noiembrie. Vor fi sute de produse listate, sunt promise cele mai bune reduceri pentru gameri şi pasionaţi, câteva remarcându-se în mod special din întreaga lista.

Dintre componentele prezente în oferta Black Friday merită menţionate procesorul Intel i5 seria K la 799 lei şi placă video Nvidia GeForce GTX 750 ţi la doar 459 lei. Pentru gameri şi pasionaţi există pregătită o gamă variată de periferice gaming, dintre care un monitor de gaming cu rată de refresh de 144Hz la 1.199 lei şi o tastatură mecanică la 399 lei. Şi pentru că jocurile video actuale n-ar fi mare lucru fără o conexiune stabilă şi de mare viteză la Internet, poţi cumpăra un router compatibil cu standardul N la doar 39 de lei.

Pentru gamerii care îşi doresc mobilitate avem ceva cu adevărat special, un laptop dedicat de gaming la doar 3.199 lei. Stocul este limitat, aşa că staţi cu ochii pe site-ul PC Garage. Trebuie menţionat şi că vor avea cinci modele de astfel de laptopuri, aşa încât îi invită pe cei pasionaţi să le descopere. Aceia care sunt în căutarea unui televizor LED, vor putea cumpăra unul smart de 32 inci, disponibil la 999 lei şi unul 4K de 43 inci la doar 1.899 lei.

<a href="https://adevarul.ro/stil-de-viata/tehnologie/black-friday-2015-in-romania-primul-an-cand-se-1667183.html" target="_blank">Toate detaliile despre Black Friday 2015 - magazine, reduceri şi recomandări</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite