Magazinul dedicat gamingului, la 10 ani: cum se pregăteşte de Black Friday 2015

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În lumea comerţului electronic există magazine mari, mici şi PC Garage. Nu este lider, dar s-a remarcat prin categoriile de produse dedicate gamingului. Anul acesta, împlineşte un deceniu şi înainte de Black Friday 2015 anunţă o campanie specială.

PC Garage a evoluat în 10 ani de la garsonieră la showroom şi la un site care deserveşte mii de clienţi şi sute de nevoi. Iniţiativa de a lansa PC Garage a fost a lui Gabriel Vasile, iar pe parcursul deceniului de activitate, magazinul şi-a schimbat de şase ori sediul, având la dispoziţie, în prezent, un showroom de peste 250 de metri pătraţi, care este vizitat zilnic de aproximativ 300 de clienţi. De asemenea, în 2014, PC Garage a avut o cifră de afaceri de 129 milioane de lei, în creştere cu 43% faţă de anul precedent. În 2015, parcursul în primele trei trimestre indică o creştere de aproximativ 40% faţă de 2014.

Printre serviciile pe care le-a implementat în acest deceniu se numără wire management şi teste de anduranţă, care durează şi peste 24 de ore, livrarea în doar trei ore în Bucureşti şi zonele limitrofe şi găzduieşte şi întreţine forumul MyGarage.ro, lansat în urmă cu cinci ani ani şi, în prezent, cu o comunitate de peste 100.000 de membri din România şi nu numai. Mai mult, PC Garage asigură suport online 24/7, se arată în comunicatul de presă remis "Adevărul".

Înainte de Black Friday 2015, derulează campania “Cumpără acum la preţ de Black Friday”. Între 2 şi 19 noiembrie, magazinul le oferă clienţilor posibilitatea să cumpere la preţ redus fără să aştepte evenimentul propriu-zis. Celor care au achiziţionat produse în perioada campaniei li se va returna, în mod automat sub formă de voucher, diferenţa dintre preţul iniţial şi cel din "vinerea neagră".

În ceea ce priveşte oferta de Black Friday 2015, susţine că va avea reduceri semnificative la sute de produse din aproape toate categoriile şi va oferi cea mai variată gamă de componente şi periferice pentru gaming, adăugând ofertei şi laptopuri dedicate gaming-ului.

<a href="https://www.facebook.com/adevarultech" target="_blank" rel="nofollow">Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite