Articol publicitar

Betano pentru Android – aplicația utilă pentru cea mai bună experiență de joc

Betano este o agenţie de pariuri de top din România ce a intrat pe piața locală în 2017 și a reușit să se remarce rapid în rândul jucătorilor din România datorită ofertei sportive diversificate și a bonusurilor și promoțiilor pe care le oferă. Betano are o licență obținută de la ONJN care este valabilă până în 2027, deci poți plasa mizele fără griji.

Betano advert

Betano a părut inițial în varianta optimizată pentru browser. Mai exact, această platformă putea fi accesată atât de pe varianta desktop, cât și de pe un dispozitiv mobil prin browser. Mulți utilizatori preferă însă să acceseze o platformă de pariuri sau de cazino direct dintr-o aplicație dedicată care să fie cât mai clar vizibilă pe ecranul dispozitivului mobil.

În acest sens, Betano a dezvoltat o aplicație specială pentru utilizatorii de Android. Fie că vorbim de un smartphone sau de o tabletă care are ca sistem de operare Android, Betano poate fi accesată de pe ambele dispozitive. Iată de ce să este utilă această aplicație celor care în mod frecvent sunt interesați de joc.

Cum puteți descărca aplicația pentru Android

Primul pas pentru a descărca aplicația pentru Android de la Betano este să vă deschideți un cont pe platforma lor. Deschiderea unui cont se realizează foarte ușor, pagina de înregistrare fiind foarte intuitivă. Tot ce trebuie să faceți este să accesați platforma Betano de pe browser și să apăsați butonul de înregistrare. Apoi se va deschide o pagină nouă unde va trebui să introduceți adresa de email sau să alegeți să vă conectați cu ajutorul platformelor Facebook sau LinkedIn. Conectarea prin LinkedIn nu o veți găsi disponibilă la multe case de pariuri online, deci aceasta reprezintă un plus pe care Betano îl deține.

Accesați Magazin Play

După ce aveți un cont activ, vă mai rămâne doar să accesați Magazin Play și să căutați. Veți găsi aplicația cu numele Betano – pariuri sportive. Apăsați pe descărcare și aplicația se va descărca pe dispozitivul dumneavoastră cu sistem Android. Ultimul pas este să apăsați pe aplicație din ecranul dispozitivului și aceasta se va instala complet, urmând apoi să o puteți accesa direct de pe telefon sau tabletă.

Betano pentru Android – Avantajele sale

Aplicația Betano pentru Android vine și cu câteva avantaje ce vă pot ajuta. Unul dintre aspectele importante atunci când descărcați această aplicație este acela că puteți rămâne logat permanent în contul de jucător. Este recomandat să activați această opțiune doar dacă folosiți doar dumneavoastră dispozitivul pe care se va instala aplicația. Acest lucru este un plus deoarece alte case de pariuri au obligativitatea de relogare la intervale de timp de zeci de minute.

Un alt avantaj pe care îl oferă această aplicație este opțiunea de a primi notificări smart. Puteți opta pentru varianta de a primi notificări pe ecranul telefonului în legătură cu pariurile plasate. În acest sens, dacă pe unul dintre acestea se va înscrie un punct, veți primi notificare chiar dacă aplicația nu este deschisă la acel moment. Ce este interesant la această funcție este faptul că puteți alege ce notificări să primiți pentru fiecare meci de interes. Dacă ați pariat pe cornere, spre exemplu, puteți alege să primiți notificări de fiecare dată când se înregistrează un corner.

Pe lângă notificări, aplicația oferă posibilitatea de a share-ui biletele plasate. Puteți da share biletelor dorite către prietenii de pe Facebook sau puteți activa opțiunea prin care acestea să fie distribuite automat.

De asemenea, aplicația Betano pentru Android include și secțiunea de cazino, nefiind nevoie să descărcați separat o altă aplicație, astfel încât vă puteți relaxa fie urmărind oricare dintre cele două variante.

În cazul în care întâmpinați dificultăți la descărcare sau instalare, vă puteți folosi de serviciul de suport pe care îl are Betano. Mai exact, puteți contacta operatorii apelând la una din variantele de contact oferite de aceștia: o opțiune de live chat foarte bine optimizată prin care puteți discuta direct cu un reprezentant, opțiunea de contact prin Facebook, la numărul de telefon de call-center afișat pe site sau printr-un mesaj trimis la adresa de email Betano.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite