Articol publicitar

ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402): eleganță sofisticată, performanță care uimește

0
0
Publicat:

Ca orice membru al seriei Zenbook, ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) este încă un produs inovator cu un design care îți taie respirația, elegant, atemporal și modern. Sub capacul inspirat de arta Kintsugi descoperi un produs orientat către utilizator datorită celor mai noi tehnologii, a imaginilor perfecte oferite de ecranul tactil OLED și performanțelor incredibile.

ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402)

Ești încă in căutarea unor idei de cadouri de Crăciun? O idee de cadou pentru cei care au nevoie să lucreze de oriunde, dar și să se relaxeze, vine de la ASUS care îți propune inovatorul ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402). Acesta este un portabil premium construit pe principiile filosofiei orientale Zen, reprezentând un produs îndrăzneț ce redefinește standardele nu doar de estetică, ci și de performanță și portabilitate, adică un ultraportabil care nu face niciun compromis.

ASUS OLED: imagini captivante, detalii incredibile, experiență cinematografică

Cu o diagonală de 14 inch și tehnologie ASUS OLED (Organic Light Emitting Diode), ecranul acestui Zenbook dispune de un panou NanoEdge cu margini aproape invizibile, oferind un raport ecran-corp de 90% și contribuind la aspectul compact și minimalist. Rezoluția 2.8K și raportul de aspect 16:10 asigură o suprafață de lucru surprinzător de mare pentru dimensiunile sale.

Fiecare model este validat PANTONE din fabrică, garantând o precizie excepțională a culorilor care satisface cele mai ridicate exigențe profesionale. Certificarea VESA DisplayHDR True Black 500 și capacitatea de a reda peste 1.07 miliarde de culori ale spațiului DCI-P3 asigură o experiență cinematografică de excepție. Imaginile în mișcare sunt afișate fără întreruperi datorită ratei de împrospătare a ecranului de 90 Hz și timpului de răspuns ultra-rapid de 0.2 milisecunde.

ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402)

Experiența multimedia este perfecționată și de sistemul audio certificat de Harman Kardon și amplificatorul Smart Amp care permite un volum sonor cu 350% mai ridicat, fără distorsiuni, oferind certificare Dolby Atmos.

Putere și eleganță reimaginate într-un design compact

Cu un design compact, dar și sofisticat și cu linii îndrăznețe, ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) reprezintă perfecțiunea portabilă, cântărind doar 1.39 kilograme și măsurând doar 16.9 mm grosime. Laptopul a fost conceput pentru a oferi o experiență fluidă, accesibilă, astfel, autentificarea rapidă și securizată este posibilă prin simpla atingere a senzorului de amprentă camuflat în butonul de pornire.

În plus, tastatura ASUS ErgoSense și touchpad-ul ASUS NumberPad 2.0, reproiectate pentru confort, ridică interacțiunea umană cu tehnologia la cel mai înalt nivel.

ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402)

Toate aceste tehnologii inovatoare, proiectate pentru o ergonomie ridicată, au fost atent integrate într-o carcasă cu design modern, minimalist, cu un capac inspirat din arta japoneză Kintsugi. Pentru a potrivi mai bine designul cu personalitatea utilizatorului, Zenbook 14 OLED UX3402 este disponibil în două culori: Aqua Celadon, o nuanță subtilă de verde pal care simbolizează puritatea și claritate, și Ponder Blue care proiectează înțelepciune și introspecție.

Performanțe și conectivitate fără limite

Indiferent la ce încercări îl vei supune, Zenbook 14 OLED este pregătit să le facă față fără efort datorită procesoarelor Intel Core i7 de generația a 12-a, combinate cu până la 16 GB RAM LPDDR5 și grafică Intel Iris Xe. SSD-urile ultrarapide PCI-E NVMe 4.0 x4 care accesează datele cu o viteză instantanee de până la 6500 MB/s contribuie și ele la o experiență de utilizare impecabilă.

Conectivitatea rapidă este esențială pentru un ultraportabil, iar Zenbook îndeplinește această cerință cu transferuri wireless prompte prin WiFi 6E și conectori Thunderbolt 4 cu USB Type-C Easy Charge care permit încărcarea rapidă a bateriei până la 60% în doar 49 de minute. Nu lipsesc nici porturile HDMI și USB 3.2 Gen 2 Type-A, alături de un cititor de carduri microSD, iar pentru conferințe și redare de conținut multimedia ASUS a prevăzut un conector audio jack combo.

Un aspect demn de menționat pentru un portabil performant este și autonomia bateriei de 75 Wh care ține laptopul activ până la 18 ore de utilizare intensă.

Dacă îți dorești un cadou sofisticat, ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) este o alegere excelentă și te așteaptă să-l achiziționezi la prețuri speciale în luna decembrie direct din ASUS eShop România.

Citește mai multe despre: asus
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite