Asus şi produsele sale de vară: cinci gadgeturi într-unul singur şi laptopul cu ecran 4K

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asus îşi prezintă noua linie de produse şi are unul deopotrivă interesant şi ciudat. Se numeste Transformer Book V şi este un hibrid care rulează Windows 8.1 şi Android. Apoi, Asus a mai prezentat şi primul laptop cu ecran 4K. Şi nici celelalte dotări nu sunt mai prejos.

Asus Transformer Book V este un gadget interesant. În esenţă, e un hibrid tabletă-laptop care rulează Windows 8.1 şi foloseşte procesor Intel. Apoi, are ataşat un telefon cu Android. Tableta are un ecran de 12,5 inci, are o memorie RAM de 4GB şi o baterie cu o autonomie promisă de până la 10 ore pentru browsing, scrie Engadget. Apoi, este telefonul, e un ZenFone cu ecran de 5 inci care rulează Android 4.4 KitKat, dar „secretul“ său e procesorul. Foloseşte un Intel Atom pe 64 biţi şi suport 4G/LTE.

Când vine vorba de folosire, poţi să ai acces la interfaţa Android direct în Windows sau poţi trece la folosirea Android direct pe tabletă. Astfel, Transformer Book V este un hibrid cât mai aproape de visurile celor mai mulţi utilizatori care şi-au dorit o fuziune a celor două ecosisteme. Revenind puţin la tabletă, are un spaţiu de stocare de 1TB (dacă plăteşti mai mult), iar 128GB vor fi dedicaţi Android.

Cât despre ZenFone, are o baterie de 2.500 mAh, o grosime de doar 11mm, o memorie RAM de 2GB şi un spaţiu de stocare de 64GB. Camerele foto sunt de 8 megapixeli, respectiv 2 megapixeli. Asus nu a furnizat informaţii cu privire la valabilitate, preţ sau regiunile în care va fi disponibil acest „monstru“ al convieţuirii Android şi Windows.


Foto Liviu Marica (Asus) - Facebook

image

Imagini cu Transformer Book V. FOTO Engadget

image
image

La Computex, în Taiwan, Asus şi-a prezentat şi un laptop mai special, pe lângă acest Transformer (via Engadget). Se numeşte Zenbook NX500 şi are un ecran de 15,6 inci la rezoluţie 4K. Practic, cea mai bună rezoluţie pe care o poţi avea pe un astfel de gadget. Dincolo de ecran, NX500 mai are o placă video de la Nvidia, un procesor Intel Core i7, 16GB de memorie RAM şi dimensiunile fizice se întind între 19mm grosime şi o greutate de 2,2 kilograme.

Acest laptop este peste ceea ce oferă Apple cu ecranul Retina, dar producătorul nu a anunţat încă perioada în care va putea fi achiziţionat. Dacă doreşti aşa ceva, asigură-te că pui ceva bani de o parte, cu siguranţă nu va fi ieftin. Rămâne de văzut şi cât de bun va fi ecranul, şi cât de performant e dispozitivul.

[<a href="//storify.com/razvanbaltaretu/descoper-review-uri-la-produse-asus-publicate-pe-t" target="_blank">View the story "Descoperă review-uri la produse Asus publicate pe „Tech Adevărul“" on Storify</a>]

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite