Asus a prezentat AIO PC ET2701, un computer potrivit pentru sufragerie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Taiwanezii de la Asus au adus pe piaţa din România PC-ul All In One ET2701, cu ecran de 27 de inci şi tunner TV incorporat.

Acesta nu necesită o instalare complicată şi nici nu are cabluri care să îngreuneze activităţile de zi cu zi. ASUS ET2701 dispune de cel mai recent sistem de operare Windows 8, iar ecranul tactil recunoaşte până la 10 atingeri simultane.

Calculatoarele ASUS All-in-One PC ET2701 sunt motorizate de procesoarele Intel Core din a treia generaţie pentru performanţă în multitasking şi eficienţă energetică ridicată. Performanţele sunt completate de grafica NVIDIA GeForce GT640M cu 2GB de memorie video astfel încât utilizatorul să poată rula orice fel de aplicaţie. Ecranul LED FullHD, cu diagonala de 27 inci are un consum redus de energie graţie iluminării cu LED-uri. Seria ET2701 integrează, de asemenea, un modul de comunicaţii Wi-Fi 802.11b/g/n, o cameră web şi un microfon astfel încât să rămâneţi conectaţi cu familia şi prietenii. 



ASUS All-in-One PC ET2701 poate fi montat pe perete cu ajutorul unui adaptor opţional, păstrând camera cât mai liberă şi cât mai funcţională. Atunci când e aşezat pe birou, ET2701 păstrează liniile fluide. Butoanele sunt ascunse privirii pentru a păstra aspectul simplu şi elegant. Standul metalic de formă triunghiulară asigură stabilitatea necesară, iar designul ce măsoară numai 7 centimetri la margine se potriveşte perfect camerelor mobilate modern.

image

Tehnologia ASUS SonicMaster, dezvoltată de echipa ASUS Golden Ear, oferă un sunet clar şi detalii audio foarte bune, chiar şi atunci când volumul este reglat la valoarea maximă. ASUS All-in-One PC ET2701 dispune de difuzoare integrate, de înaltă calitate, care asigură o ambianţa sonoră plăcută indiferent dacă ascultăm muzică sau privim un film de acţiune. Alături de tehnologia SonicMaster, seria ET2701 beneficiază de DTS Surround Sensation Ultra-PC ll. Aceasta din urmă utilizează o tehnologie de procesare audio pentru a oferi un sunet surround imersiv. Subwoofer SonicMaster, conceput special de echipa ASUS Golden Ear, are o cameră de rezonanţă de 580cc, garantând un sunet puternic şi un bass puternic. 



 

image
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite