Apple caută să asigure numele „iWatch“ în Japonia. Cel mai aşteptat gadget prinde o nouă rundă de zvonuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
iWatch este un gadget care pur şi simplu nu vrea să dispară din zvonuri. FOTO iAppSofts
iWatch este un gadget care pur şi simplu nu vrea să dispară din zvonuri. FOTO iAppSofts

Apple toarnă gaz pe zvonuri şi caută să înregistreze marca „iWatch“ în Japonia. Acesta ar putea fi un ceas inteligent pe care Apple îl tot lansează, prin zvonuri neconfirmate, de doi-trei ani.

Termenul „iWatch“ va deveni, cel mai probabil, marcă a Apple în Japonia în curând, scrie TheNextWeb. Asta fie înseamnă că Apple îşi pregăteşte un ceas inteligent care să-i însoţească dispozitivele deja lansate, fie doar îşi asigură un nume în eventualitatea în care îl va folosi vreodată. The Verge notează că şi în Rusia a fost înaintată o cerere de înregistrare a numelui. 

Înainte de lansarea iPad în 2010, Apple a înregistrat termenul iSlate, prefigurând lansarea unei tablete. Iar la conferinţa D11, Tim Cook, directorul Apple, a spus că vede un potenţial însemnat în gadgeturile de purtat, dar nu în Google Glass, astfel de gadgeturi pe care să le porţi în locuri atât de evidente.

Lista de zvonuri cu iWatch mai include şi un raport de acum câteva luni despre un nou produs la care lucrau la acea dată aproximativ 100 de designeri. Încă nu s-a concretizat în nimic, dar iWatch vine ca suport la acea ştire.

Pe această piaţă a ceasurilor tot mai capabile, tot mai „computere în miniatură“, Samsung a spus deja că are în plan un astfel de dispozitiv, iar Sony şi-a lansat a doua versiune a produsului său. Pe lista neoficială, deci pe cea a zvonurilor, mai figurează Google şi LG. 

Haideţi să discutăm! Ne puteţi vizita şi pe pagina de Facebook Tech Adevărul. 

Află mai multe despre ceasurile inteligente:

VIDEO Cel mai dorit gadget de la Apple este oferit de Sony într-o versiune nouă

Mic la stat, mare la sfat: ceasul inteligent Google este rivalul pentru Apple iWatch

E oficial! Samsung pregăteşte un ceas inteligent şi are potenţialul să întreacă Apple şi pe această piaţă

Smartwatch – luptă nouă pe piaţă veche

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite