FOTO Dacă noile zvonuri despre iPad 5 vor fi confirmate, Apple pregăteşte o tabletă mult mai atrăgătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apple va prezenta şi lansa noul iPad mare abia în toamnă, dar până atunci mai e timp de încă un detaliu neoficial despre această tabletă. Potrivit unei noi imagini, iPad 5 va fi similar iPad mini.

Tableta iPad a fost lansată de către Apple în 2010 şi în trei ani s-a schimbat prea puţin. În afară de acel conector introdus cu iPad 4 şi noul ecran cu rezoluţie mai mare de pe iPad 3, schimbările n-au prea existat. Conform Business Insider, care publică imaginea de mai jos, noul iPad va semănă cu iPad mini, mai subţire, mai îngust.

iPad mini a venit cu avantajul că are marginile mai înguste faţă de modelul mai mare, de 9,7 inci. Acest lucru a fost posibil, datorită faptului că Apple a „învăţat“ iOS să nu recunoască atingerile pe margine. În loc să fie un iPad mini de 8 inci, va avea acelaşi ecran de 9,7 inci, dar va fi o tabletă mai uşoară, cu spate drept şi cu spaţiul mai bine folosit. Totuşi, până la o confirmare oficială, acestea sunt încă zvonuri.

image

În schiţă se observă că grosimea tabletei este de 7,9mm, dar asta nu înseamnă că va fi respectată cota şi în produsul final. Asta pentru că iPad 5 va include şi ecranul, neintrodus în schiţă. În prezent, iPad 4 are o grosime de 9,4mm, pe când iPad mini măsoară 7,2mm.

Haideţi să discutăm! Ne puteţi vizita şi pe pagina de Facebook Tech Adevărul.

Află mai multe despre tabletele Apple:

Steve Jobs a vrut ca Apple să creeze iPad din cauza unui inginer de la Microsoft

VIDEO Apple iOS 7 are o nouă versiune beta, este disponibil pe iPad şi iPad mini

REVIEW Samsung Galaxy Note 8 - cea mai bună alternativă la iPad mini există şi rulează Android pregătit de Samsung

FOTO iPad mini şi Galaxy Note 8 au concurenţă: cum arată şi ce dotări are tableta Acer Iconia cu ecran de 8 inci

image
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite